![]() |
Hunterfest 23-25.07.09?
Ktoś się wybiera?? Ja jadę na 98%, mam juz nawet wolne zaklepane. Może wyrwę też kumpla na mojej suce http://www.hunter.nazwa.pl/hunterfest/
Kto z czarnuchów słucha ciężkiego brzmienia? Będzie m.in. Motorhead, Machine Head, Vader, Acid Drinkers, Tarja Turunen, Lipali, Jelonek, Hunter. :D Możliwe, że będę miał nad wymiarowy jeden lub dwa karnety 3dniowe w cenie koło 100zeta, ale to będę wiedział za parę dni.;) |
Chętnie bym pojechał, ale niestety w tyrce będę w tym czasie
:mur: |
delete
|
ja jade na bank na trzy dni. W sobote motorhead gra! - chłopaki mają po 130 lat, niedługo im sie kończy cyrograf ;)
Kiedy wylatujesz majki? -- M |
No wreszcie ktoś! ;)
Ja lecę w czwartek dość wcześnie coby namiot było jeszcze gdzie rozbić, a nie przy samych klopach. :Sarcastic: Planuję być koło południa na miejscu. Może się uda.:D Czym lecisz? |
No jak czym? - Motongiem jade a właściwie to jedziemy wspólnie z cebrą i chyba jakimś dużym golasem cebekiem. Plan jest taki jak u Ciebie żeby sie zdążyć rozłożyć z namiotami i przyjąć conieco "decybeli" jeszcze przed Machine Head i Yelonkiem!
|
No tak się domyślam, tylko którym?;) Zakładam, że trampkiem? Mam nadzieję, ze nie będziecie giąć ile fabryka dała, jeszcze jak CBRka ma być? Ja najchętniej do 120 przelotową.
Ruszam z Gocławia i pewnie będę leciał Żołnierską na Nieporęt, żeby Wawę ominąć.:) |
Trampkiem, trampkiem. Ale 120 dla trampeusza to górna granica II prędkości kosmicznej więc będziemy lecieli w porywach do 120.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |