![]() |
Wyprawa do Siedlec
Cześć, przygotowuję się do wyprawy do Siedlec. Napiszcie proszę co kupić do smarowania łańcucha. Robiłem to bardzo dawno temu i nie chciałbym wpaść w kłopoty z powodu nienasmarowanego napędu. Próbuję też zmontować jakoś nawigację aby poruszać się w interiorze w pobliżu miasta. Mam zamiar przedzierać się na południe, bo tam podobno ma być cieplej i mam na to dwa dni. Mam nadzieję że dam radę, bo wyprawa jest na lekko, zasadniczo zabieram tylko to co da się wziąć na siebie. Początek wyprawy w tą sobotę o 7 rano.
Co ciekawego jest do zobaczenia w sąsiedztwie, może coś przeoczyłem z interesujących miejsc? |
Spółdzielnia mleczarska była kiedyś zacna.
|
Czemu ty aż tam się wyprawiasz ? Powiem Ci tylko że do oglądania za wiele tam nie ma :D
|
Zakład karny
|
Lepiej pociśnij nieco dalej na północ do Bielska Podlaskiego, dużo ciekawsze miasto i fajniejsi ludzie :)
|
może wracaj z Siedlec przez Kazimierz, Nałęczów a później Lublin i dalej na południe np "Roztocze" na koniec dolecisz do Rzeszowa i kierunek zachód.
|
Consigliero wyprawia się w sobotę po moto?
|
On kpi .
|
Umiejętnie połączy jedno z drugim.
|
wygląda TO, że nasz kolega jedzie tam po fortepian,
i pewnie zapisze się na lekcje muzyki. Dlatego pyta jak zainstalować nawigację żeby nie zgubić się w interiorze ------Trytytkami----- A łańcuch posmaruj gęsim łojem i naciągnij.!----wiesz jak to się robi? ? ? podpuszczaczu, dostaniesz banana. ciał |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |