![]() |
Patriota, idiota i koronawirus
Panowie z uwagi na brak możliwości opuszczania kochanej ojczyzny, szukam śladu na Garmina szlaku wschodniego czyli czegoś od południowego wschodu na północ - ściana wschodnia w wersji możliwie off-owej /te niby nie do końca legalne odcinki też przygarnę/. Z góry podziękował:bow:
|
Jechałem kiedyś z Mirko na mapie z azymuta. Super się sprawdziła. Zglaszaj pogranicznikom , że jedziesz to będziesz miał spokój. Więcej nie pomogę. Śladu już nie mam
|
To może TeT (trans euro trail) . Ściągnij sobie apke i tam masz trasę.
|
Nie wiem na ile TET jest sfaltowy /opon szkoda :D więc szukamy czegoś lajtowo-rekreacyjnego ale jednak możliwie jak najdłuższe odcinki poza czarnym/, ostatni przejazd wschodnią robiłem pewnie z 10 lat temu i niewiele już pamiętam - może ktoś ma jakiegoś sympatycznego, w miarę aktualnego, sprawdzonego "gotowca" ?? Jak nie po całości to może w odcinkach ??
|
Jeżeli będziecie gdzieś w okolicach Supraśla zapraszamy na nocleg i biesiadę :)
|
|
Na ten wschod TeTowy czy "wlasnomyslny" w tym roku moze sie wybrac gruba ekipa - w grupach i solo. Czy podlasie aby na pewno jest na to przygotowane ? ;)
|
Rozstawić w promieniu 100 km od centrum Podlasia czujki. Częstować w nich ,,Duchem Puszczy,, Na Podlasie dotrą najmocniejsi:D
|
I będzie wyglądało jak w tym znanym kawałku filmu:
|
Mogę cos Ci narysować i podesłać prywatną od mniej więcej Czeremchy, tylko dokąd maksymalnie? Kiedy jedziesz? Ma być nafaszerowana atrakcjami? Bunkry, zamki, cerkwie, kościoły?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |