![]() |
TET Polska - południe
1 Załącznik(ów)
No i Mirek w końcu wypuścił na światło dzienne trzeciego brata polskiego TET, tym razem z południa :)
Trasa "prawie" od granicy niemieckiej do Kazimierza Dolnego , ponad 800km. Tematycznie utrzymane jak pozostałe odcinki, czyli raczej jazda bez ciężkich i wymagających odcinków ale jest kilka momentów gdzie pośladki się zacisną :) Tracka nie ma jeszcze na oficjalnej stronie ale jest już na polskim profilu TET , gdyby ktoś chciał na szybko to dołączam plik |
Wygląda to bardzo fajnie! I jeszcze nie jest 'zajeżdżone' wiec można jechać w funkcji na tajniaka niemal ;D
|
Tylko podziekowac i sie cieszyc ze od Wrocławia juz bedzie sie dzialo.
|
Dzięki wielkie!
Dopiero wróciłem ze 'wschodniej' części i juz się nie mogę doczekać tych kilku dni na nowej |
Da się jakoś ten ślad wrzucić do TomToma?
|
właśnie sobie klikam to w GE i wychodzi że jakby NIECO sobie samodzielnie dośpiewać to można zrobić fajny Tour de Pologne w tydzień. CZAD!
|
Jak można taki slad wgrac do nawigacji an windows ce do automapy? Jest wogole taka mozliwosc?
|
poszukaj w sieci - do AutoMałpy można ale to będzie gimnastyka jak fjut.
kiedyś proces był opisywany bodaj na forum małego GSa. każdy ma jakiś problem pocieszam Cię - ja nie wiem czy mi 60tka taki ślad ogarnie :D |
Mam stara nawigacje samochodowa i tak sobie pomyslalem zeby jej uzyc jako roadmapy docelowo i tak bedzie bardziej terazniejsze rozwiazanie, mam tel w razie czego z ios, wiec do mapsow moge wrzucic jak sie nie uda. Ale chcalby zeby nawigacja dostala drugie zycie choc na chwile...
|
Cytat:
Ale wrzucasz przez stronę bez problemu, lub kablem, lub kartą pamięci. Na TT najpierw ustaw trasę rowerową, lub pieszą i dopiero uruchom ślad. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |