![]() |
Prawy podnóżek pasażera
Czy jest taki sam w RD07A i RD07? Może ktoś ma na zbyciu jakiś mniej zeszlifowany niż mój w rozsądnej cenie. Nie mam VINu RD07 i nie mogę sprawdzić na zsf. Nie mam ciśnienia na wymianę ale żona marudzi, że jej jedna noga odstaje ;)
pozdr, laska |
Nie mam VINu RD07
pozdr, laska[/quote] a nr ramy ;) |
Chyba się nie zrozumieliśmy, mam VIN 7A bo to moja ale nie mam VINu 7 (zwykłej). VIN to chyba numer ramy w przypadku moto? Pytam czy się różnią, bo jest różnica w mocowaniu wydechu co przerobiłem przy zakładaniu Motada.
pozdr, laska |
VIN - Vehicle identification number - jest to oznaczenie główne motocykla jeśli chodzi o numery. Oznaczenia ramy i VINu powinny być identyczne, ewentualnie na ramie oznaczenie serii i początkowej numeracji danej partii. Generalnie po VIN powinieneś określić bardzo dużo.
Pomiędzy 07 i 07a są różnice, ale nie w podnóżkach - nawet jeśli to sprawa dotyczy setingu a nie samej części na której nogę się opiera. |
prawy podnóżek pasażera to:
1997 - 50701-MS8-000 1995 - 50701-MS8-000 |
Dzięki, ale bardziej chodzi mi o tą cześć - mocowanie (seting?), ono głównie się przytarło, i dzięki temu, że jest zdarte, podnóżek może iść bardziej do przodu.
|
Są identyczne (50711-MY1-000).
|
OK. Dzięki.
pozdr, laska |
Może wystarczy naspawać to co się wytarło ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |