![]() |
Letni wypad dryndą
1 Załącznik(ów)
Dzięki za rady dotyczące błotników.
Przeglądałem dziś fotki z lata bo już tęsknię za jazdą i ładnych widokach. Może jakiś letni wypad w Alpy francusko włoskie zrobimy ? Nie żeby Dolomitom czegoś brakowało, ale w tamte strony mnie bardziej ciągnie. |
Ja chętny i jak coś możesz brać mnie pod uwagę:-)
Oczywiście jak okoliczności pozwolą ,ale tydzień to bym wygospodarował! |
Jasne, że tak, jak tylko czas pozwoli to ja ta także się piszę na wyjazd.
|
A w jakiej formule: analog, ebike, e-tylina?
|
O anal Og ich lepiej nie pytaj!
Ostatnio Adagio pisał ze mu sztyca mokre coś puszcza na baterie tak ze nie wiadomo co się tam wyprawia. :) Tak serio to by dopiero było forumowy zlot rowerowy w Alpach! |
Jako ,że wątek o pedałach to chyba etylina nie wchodzi w rachubę.
Zakładam ,że starzy grubi i brzydcy raczej na e-napędzie natomiast młodzi, gniewni i piękni o własnych siłach. Z wielką przyjemnością zaliczę siebie do grupy pierwszej.... |
Kierunek super. Miałem tam jechać na etylinie, ale na prądzie to też super pomysł.
O ile to nie będzie zamknięta impreza dla znajomych znajomych to chętnie bym się spakował na takie szwendanie. |
Letni wypad dryndą
Termin druga połowa sierpnia ze względu na stabilniejszą pogodę i wysokości niektórych tras, które biegną w okolicach 3 kilometrów.
Chciałbym to zaplanować tak, aby w czas zalogować noclegów w schroniskach, żeby nie wracać w doliny na nocleg i nie tracić czasu i prundu na dublowanie podjazdów. Wypad jest otwarty nie ma żadnych ograniczeń , ale jazda elektrykiem i mięśniowym szczególnie po górach to jednak zasadnicza różnica. Każdy niech sprecyzuje autonomię powiedzmy na trasie 60/70 km z 2 km przewyższenia, co by się nie okazało że autonomia skończy się w połowie trasy. Wrzucać propozycje tras . Moja propozycja to okolice Bardonecchia i wio w górę, ale nie mam dużego doświadczenia w tamtych regionach, byłem dwa razy na moto jakiś czas temu i dwa dni na dryndzie. Jestem otwarty na inne propozycje. |
można zamykać szyk trialówką? :D
|
Jaki czas tydzień , czy dłużej? Rozkład w trybie narciarskim przyjazd sobota wyjazd nidziela next week?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |