![]() |
Albania - tracki
Cześć forum!
Zgodnie z tytułem, szukam tracków na Albanię w opcji 100%off. Mam do zaplanowania około pełnych 8 dni jazdy dla motocykli typu XR 400, DRZ czy jakieś tam Kateemy wagi lekkiej. Kierownicy sami twardziele, ma się pot lać z dupy i sranie po krzokach. Patrzyłem na TET ale tam jakieś asfalty,równe drogi i ciężkie motocykle, nie wiem o co chodzi, to nie dla nas chyba. :o jednakże nic nie przekreślam Jak pomożecie to obiecuję jakaś relacje i gorące foteczki z leżaków na wybrzeżu! :p |
Skręć z głównej drogi i szukaj przejazdu ;)
O TET też miałem zdanie, że to głównie drogi dla ciężkich - na drogach które nam się pokryły z TET nie chciałbym jechać ciężkim :) Weź mapy online + satelita googla i poszukaj przejazdu po górach, nie zawiedziesz się :) W Albanii nie jest trudno jeździć głównie offem. |
Poszukaj na forum moich relacji z AL. Znajdziesz tam też tracki oraz ich opis.
Szerokości! Pzdr Qter Wysłane z mojego MAR-LX1B przy użyciu Tapatalka |
Podrzuć meila na pw ,wyślę to co od kumpla od 4x4 dostałem.
Czarnogórę mam jeszcze jakby co. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Podeślij mi maila na priva, najlepiej jeśli masz konto na gmail. Dam ci dostęp do tracków na dysku. My planujemy 2/3 tydzień czerwca też wizytować Albanię :)
|
Witam
A mogę i ja się podłączyć do prośby? Może w końcu w tym roku uda się zawieźć tyłek gdzieś dalej na południe. Pozdr rr |
Cześć.My też planujemy docelowo Albanię w połowie czerwca.Oby tylko udało się nam wszystkim wyjechać 💪i wrócić !😁
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |