![]() |
Tkc 80 - 90/90/21
Witajcie,
czy wiecie coś o trudnościach w dostępności tych konkretnych opon ??? w moim przypadku szukam TL bezdętka. na ALLE jedna sztuka TL ale chora cena :mur::mur::mur: https://allegro.pl/oferta/90-90-21-c...21-10162342274 przez moment były po 350 zeta ale wymiotło. czyżby Covid Time jeśli ktoś ma nowe w przyzwoitej cenie to chętnie kupię. Nie trafiłem z działem sory |
Covid covid - jak swego czasu szukałem jakoś w marcu to skończyło się na Motozie bo TKC nigdzie nic albo cena jakaś z bajki.
Ten stan jest od wczesnej wiosny br. |
Cytat:
|
sprawdziłem cenę z linka i mało nie padłem :(
ojezusienazareński |
A może TT jest tańsza?
|
Jest, o stówkę. W tym roku co się z oponami porobiło to masakra. Trza oszczędzać i się zastanawiać gdzie tu pojechać :mur:, albo przeprosić się z mniej lubianymi modelami :D, o ile będą dostępne :vis:
|
Kupiłem w listopadzie nową za 270 zł. Inter Cars w Rzeszowie-na dziś stan zero. To moja trzecia Tkc 80 i dla mnie najlepsza .
|
Cytat:
ja chyba na przestrzeni 10 lat ze dwadzieścia kompletów :at: z przodu tekac z tyłu mietek na wszelki wypadek zapas nowych mietków w garażu jest, ale tych tkc brak, dziś na oponeo - 490 zł :mur::mur::mur: jak ktoś coś to proszę o sygnał 350 zapłacę :) od razu ze trzy :) w wersji TL |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |