![]() |
Chip Tuning
Czy ktoś próbował?
https://kk.motocykle.pl/nowa-honda-c...ykcji_323.html |
Jestem przekonany, że takie zabiegi zdecydowanie poprawiają reakcje na manetkę a tym samym komfort jazdy szczególnie na wolnych obrotach bo obecnie Moto są mega zduszone przez nowe normy. Ja osobiście wolałem trochę dopłacić i kupić Rapid bike Evo który się sam dostraja i adaptuje do zmian jak np zmienisz wydech itp. wiadomo że nie zrobi tego tak dobrze jak remap na hamowni ale za każde strojenie płacisz osobno, a to zmienisz wydech, albo "zmodyfikujesz" kata ;) ponadto jeden moduł obsłuży każdy Twój następny motocykl, trzeba tylko dokupić dedykowaną wiązkę. Mam u siebie zamontowany w CT i w korkach na wolnych obrotach czuje zdecydowaną różnice.
|
Ja wysłałem moduł i zobaczymy. Moja NAT ma słaby dół, przy odkręceniu potrafi przygasnąć, czasem wydaje jakieś dziwne dźwięki z silnika. Trzeba jej pomóc.
|
Na pewno będziesz zadowolony. Daj znać jakie wrażenia po zamontowaniu.
|
Cytat:
|
Kwiecień to stary lis. Da rade.
|
Cytat:
|
Oni siedzą w motocyklach od lat dziewiećdziesiątych o ile jest to ten Kwiecień co kiedyś dilował Kawasaki.
Moje zdanie nic nie znaczy - jeśli ma dobrą opinię na ten mod to pewnie robi dobrze. Mówię tylko, że facet jest w branży OD LAT. |
Borkow.
Podziel się opinią po tej modyfikacji. Też myślałem, żeby im w zimie wysłać moduł. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29. |