![]() |
Husqvarna 901 Norden
Bardzo czekam na ten motocykl.
Obejrzałem filmik promo, który nie mówi nic, ale jest ładny. Jak wszystko ostatnio. Ma być ładne, ch tam czy dobre - ważne, że ładne. Oby nie było tak z tym moto. https://youtu.be/vDvZ0ONCSLA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ładne to są crf1000/1100 , T700.
Norden jest wątpliwej urody , trochę jak transalp700, ale może za to jest dobry :P |
CRF, T7 - nie mogę się nie zgodzić, chociaż muszę przyznać, że mnie 901 się podoba.
Bardziej niż adv890 KTMa. ccm, power, torque, suspension - na papierze wygląda coolersko. Czekam niecierpliwie. Bardziej niż na desert x. O gustach nie dyskutujemy, ale dla mnie to dopiero szkaradne jest. Choć coś ma w sobie oryginalnego, przyciągającego trzeba przyznać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ten Norden ma całkiem ładną sylwetkę, gdy się patrzy z boku, ale z przodu gorzej... Ta duża, okrągła lampa rzeczywiście jak w Trampku 700.
No ale ciekawe jakie bebechy - silnik, zawiecha, hamulce i cała reszta. I obrazki z Islandii bardzo ładne. |
Cytat:
|
Bardzo podoba mi się taka klasyczna stylizacja. 👍
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka |
Mi i paru moim znajomym również się bardzo podoba
|
Ten norden to najbliżej stylistycznie do podczciwej 9x0adv i mnie się podoba, będzie za 2 lata na co afre zmienić.
|
Podoba mi się. Jest taki trochę.wbrew tej metroseksualnej modzie w wyglądzie nowych motocykli.
|
Tak troche multipla, trza na zywca obczaic
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |