![]() |
Prostownik czyli Podlasie ładuje baterie
10 Załącznik(ów)
Niektórym wystarczy jeden weekend, żeby się zakochać w Podlasiu a dla mnie to coroczny, cykliczny czas pielęgnowania tego "stanu" umysłu, który ładuje mi baterie w duszy i przywołuje wspomnienia...bardzo dobre wspomnienia.
Niestety, w tym roku Nikiforowszczyzna był dla mnie niedostępna ze względu na stan wyjątkowy ale to jest dla mnie "centrum wspomnień" i kwintesencja Podlasia...Wojtas, pamiętasz, jak zgubiliśmy się w PB i trafiliśmy właśnie do tej zapomnianej wioski? ;) |
Fajnie byłoby, gdyby o Twoich cyklicznych wyjazdach poczytać w jednym wątku. Widać wtedy lepiej, jak zauroczenie zmienia się w miłość i jak trwa podsycana kolejnymi.
Emocjonujące są szybkie, krótkie wyjazdy, ale chciałbym też poczytać, jak byś spędził tam tydzień, dwa... czego Ci właśnie życzę. |
Daj kiedyś znaki, chętnie bym się podłączył, też kocham się pogubić w tych rejonach.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
@mirkoslawski wiosną jadziem
@sluza wiem, wiem, zawsze obserwuję wasze manewry, ale ja ciężarówką jeżdzę :( |
Cytat:
|
Ja jak nie pojadę tam raz w miesiącu to się chory robię :)
|
Cytat:
A mam podobnie z tym "odchorowywaniem"... |
O kurła, ale pięknie. Sycić się można samymi zdjęciami! Jak mi brakuje tego miejsca o tej porze roku!
Jasne, że pamiętam Nikoforzczyznę :) Jak wjeżdżając z lasów i pól jedzie się lasem i .... miejscowość :) Do zobaczenia "tam" w przyszłym roku. I robimy tradycyjne powitanie :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |