![]() |
Zimowy wyjazd kierunek szutry piachy
Jak w tytule co byś cie polecili na zimowy 10-14 dniowy wypad mam czas i mnie nosi by pośmigać po szuterkach gdzie w okresie styczeń - marzec będzie w miarę znośnie w grę wchodzi tylko i wyłącznie podróż własny środkiem transportu czyli królewna na busika i do punktu docelowego , dodam jeszcze że nie zależy mi na jakiś wysokich temperaturach byle było stabilnie pogodowo.
|
Cytat:
|
Grecja, Hiszpania, Portugalia. W Hiszpanii byłem w lutym i było super. W dzień do 20 stopni a nocą koło 10. Słonecznie tylko wiało strasznie. Minus taki że z tych 14 dni stracisz sporo na dojazd.
Jak nie będzie zimy to kraje bałtyckie blisko. W zeszłym roku byłem w styczniu czy na początku lutego z rowerem. Śniegu zero ale pogoda pod psem. Deszczowo. W marcu powinno być już lepiej. Szutrów w ciul. @zylek, podrzuć proszę namiary skąd bierzesz moto. |
Cytat:
|
Cytat:
nie ma na stronie DRki, ale jest :-) Tym co na stronie, nie zgodził się, żeby jechać poza asfalt. Biorę od niego 1szy raz. Na razie spoko. Oceny na FB ma same super, ale jak będzie mogę donieść w 2 połowie stycznia. Odbiór/Zwrot z lotniska. |
Cytat:
|
Cytat:
Jak pytałem o Maroko to powiedzieli,że spoko tylko trzeba dać wcześniej znaka to i kostki pozakładają. Tylko to było przed zarazą. |
|
Cytat:
|
Dobra panowie decyzja jest kierunek Hiszpania teraz doradźcie gdzie najlepiej będzie się udać tak by wbić się na TET i faktycznie nacieszyć się szuterkiem a zjeżdżając z odcinków TET coś zwiedzić który rejon będzie zapierał dech w piersi nacieszy oko i da dużo frajdy z jazdy z góry dzięki za konkretne info
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:43. |