![]() |
Kanapa Solo z bagażnikiem
7 Załącznik(ów)
Mam w ofercie kanapę solową do modeli RD07 i RD07a. Obecnie kilka sztuk do tego drugiego.
kanapa składa się z trzech głównych elementów: - siedzenie tapicerowane - stelaż wykonany z polimerów, pianki poliuretanowej i pokrowiec ze skaju antypoślizgowego i gładkiego; - stelaż łączący całość - metalowa konstrukcja; - płyta bagażowa - wykonana z blachy aluminiowej pomalowanej proszkowo na kolor srebrny. Widoczna na zdjęciu kanapa jest wykonana na wysokość siedzenia zbliżoną do wysokości oryginalnej kanapy w AT z tym że moja kanapa jest wypoziomowana i nie będzie występował efekt zjeżdżania na zbiornik czy też drętwienia tyłka. Możliwe jest zamówienie obniżonej lub podniesionej wersji o 2 cm. Kolor tapicerki też jest do uzgodnienia. Cena 1200 zł Załącznik 112630 Załącznik 112631 Załącznik 112632 Załącznik 112633 Załącznik 112634 Załącznik 112635 Załącznik 112636 |
Super. Chce. Mohe potestowac :)
Tam z tylu nie bedzie podciekalo w razie ulewy? Pytanie teoretyczne |
1 Załącznik(ów)
Jest spoko. W rd03 może podciekać. Tam siedzenie jest uzupełnieniem szczeliny między blotnikiem a ramą. W rd04 to poprawoli. Jezeli wystrugasz taką blaszkę do td03 to biorę. Ja coś takiego wyrzeźbiłem ale w Twojej fajne jest to że płyta jest zdejmowana z siedzeniem. Planujesz zrobić do rd03?
|
Cytat:
|
Wygląda genialnie, ja biorę w ciemno:Thumbs_Up:
|
Czy cena jest już znana?
|
Aktualizacja w pierwszym poście.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |