![]() |
Gruzja i wynajęcie motocykli
Cześć,
Chcielibyśmy w tym roku wybrać się do Gruzji, na miejscu 7-10 dni. Możecie polecić kogoś kto wypożycza motocykle? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka |
Czy mogę też rozszerzyć pytanie o samochody? Bo też się wybieramy do Gruzji jakoś lipiec sierpień w 4 osoby. Sorry za wcinanie się w wątek
|
Zapytaj Mirka/Nirmila, kiedyś miał tam kilka swoich motorków i zna innych wynajmujących. Przed zarazą cena za świeżą 450-tkę oscylowała w okolicach 100 euro za dobę.
|
Z autami nie ma problemu. Wątek był z namiarami.
|
Na FB szukaj Martyna w Gruzjii - dziewczyna pozycza w dobrych cenach terenowki 4x4, byc moze pomoze znalezc motory.
|
W Tibilisi braliśmy 2 Huski 701 po 100 euro za dobę,jeśli trzeba to odgrzebię namiar.
|
|
hej autko pożyczałem od Martyny przełom sierpnia/ września 2021 - za 11 dni wypożyczenia Forda Escape 3.0 benzyna 4x4 automat (5 osób bez problemów
zmieściło się+ bagaże) zapłaciłem coś ok 430 euro (w tym odbiór i dowóz na lotnisko w Kutaisi) Cena zawierała kaucję, ubezpieczenie, 2-3 go kierowcę. Generalnie była to najlepsza opcja na tamten okres. Kontakt do Martyny znajdziesz bez problemu w necie. Generalnie nawet jak mieliśmy drobną awarię Forda to w hotelu w którym mieszkaliśmy na następny dzień podstawili Grand Vitarę którą zostawiliśmy na lotnisku. Jeżeli chodzi o autka polecam więc Martynę. zdrówka Acups |
https://www.endurotours.ge/motorcyclesforrent
Tak tu braliśmy,skastrowane na maxa ale do tułaczki wystarczy |
Dzięki za namiary. Będę wkrótce ogarniał temat
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |