![]() |
Rd07 Wydech Arrow PD
Witam,czy po przez zamontowanie arrow Dakar,rd07 bedzie ssać olej ?
|
Zazwyczaj przy przelocie pojawia się jakieś zużycie oleju.
|
Właśnie słyszałem ze przy Leo nie bierze
|
Cytat:
|
Nawet jeśli będzie pobierać olej, dźwięk to zrekompensuje:) A jak się rozmyślisz założysz fabrykę, a arrowa sprzedaż. Klient znajdzie się na bank:)
|
Chyba jednak żaden właściciel arrowa się nie wypowie.
|
Nie uzyskasz jednoznacznej odpowiedzi. Te motóry mają już swoje lata. Silniki są w różnej kondycji. Jeden lubi porządnie odkręcić, drugi prykać będzie. Znowusz sam stan komina, gdy wypełnienia czasem już nie ma po prostu. Jest trochę czynników.
|
Cytat:
Lecisz autobana 140/150 - na2gim tankowaniu koniecznie sprawdz Olej... i kup zatyczki ;) dawid pisał o wypalaniu swieta racja - ja2razy uzupełniałem w swoim ,,wnętrzności,, |
Cytat:
Wypowie :) Tak jak Koledzy napisali - zależy w jakiej kondycji silnik i jak jeździsz. Swoją Afrą jeżdżę normalnie, bez przeciągania i pałowania (a jeżeli się już zdarzy to na krótko), jeżdżę bez DB i oleju nie dolewałem. Mam Arrow Paris Dakar i nie zamieniłbym go na żaden inny. |
Mam arrow dakar z homologacją (są też bez) , jeździłem z dbkillerem. Według mnie nie ma różnicy w spalaniu oleju z seryjnym tłumikiem. Ja jestem bardzo zadowolony.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |