![]() |
Tarcu 2009
Kontynuując ten wątek http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3880 decyzja zapadła.
Wasilczuk oraz moja skromna osoba jedziemy zdobyć tę pieprzoną górę. Pewnie oprócz niej pobrudzimy się również w innych miejscach. Plan taki: 15.10 czwartek nocleg koło Barwinka 16.10 piątek nocleg w Muntele Mic 17.10 Tarcu i nocleg w Muntele Mic 18 i 19.10 Dzidowanie 20.10 Powrót Jeżeli ktoś ma ochotę do nas dołączyć zapraszamy. Jedna uwaga - łatwo nie będzie :) Wersja bezkufrowa, beznamiotowa. Multumesc :D |
powodzenia , opony zmieniać będziecie na miejscu na wersje cross plus łańcuch , czy tak z marszu atakujecie ogólnie to podziwiam zapał
|
Cytat:
Enduro nie pęka :D |
Elou Zgreg a obozy pośrednie masz rozplanowane ? A i za nim do poidełka włożysz głowę zprawdź proszę czy aby nie ścięta :D Tylko zdobądż to pie......one Tarcu :at:
|
Widzę że zdobycie Tarcu, to sprawa honoru. Dlatego proponuję komisyjnie zaszyć Grega przed wyprawą - co by siły nie opuściły :)
|
Niestety tym razem nie będzie osoby, która by mnie powstrzymywała. Trochę mnie to martwi.
No i te słynne Wasilowe napitki. :) |
Cytat:
Byś może koło Resity coś wypadnie :D |
Cytat:
|
Ja niestety, mimo wstępnych rozmów, wypadam. Nie ma mnie w tym terminie. Powodzenia!
|
Ja pierdziu, na samą myśl mam ciarki na plecach. Szkoda że nie jestem zaprawiony w takich bojach bo normalnie to bym się porwał na to szaleństwo.
Powodzenia :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |