![]() |
Klub miłośników marki MZ
Cześć. Wątku zbiorczego o eMZetkach chyba jeszcze nie było. Czy są na forum miłośnicy tej marki? Mnie ostatnio prześladuje w snach mój pierwszy prawdziwy motocykl MZ TS 250/1.:)
Taki ciekawy film na YT wpadł mi w oko. |
Są, są.
Kilka razy czailem się by kupić ts250 ale ceny poszły tak w górę że dałem sobie spokój. Do dziś pamiętam jak silnik się składało przy -15 w garażu . Zawsze wspomnienia wracają jak słyszę ten specyficzny dźwięk ... |
1 Załącznik(ów)
Niestety ciągle coś, co nie pozwala doprowadzić Ją do właściwego stanu, w tym umiejętności, żeby zrobić to samemu.
Dokumenty są :) |
Aligancka :Thumbs_Up:
|
Też ciepło wspominam swoją ES 250/1. Wyremontowana, znalazła się nawet na łamach ŚM. Z żalem sprzedana...
|
Dźwięk jak dźwięk ale zapach dwusuwa zawsze kojarzy mi się z dzieciństwem.
|
Obecnie ceny MZ to jakiś kosmos. Bardzo żałuję, że sprzedałem swoją po Złombolu na Sycylię.. super to był sprzęt.
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
Wszystkie złomy poszły w górę. Jak wszystko :)
|
250 etz to pierwszy moto na jakim sam jechałem.
8 klasa, kolega mnie posadził wbił 1 i puścił w las. Do dziś njie wiem jakim cudem się wtedy nie wyj#...wykopyrtłem 😀 |
Też mam ciągoty, pierwsze prawdziwe moto, zapach dwusuwa jak kolega powyżej, ehh lata młodzieńcze. AleâŚ. ceny wariackie i boje się rozczarowania jak to jeździ w porównaniu do współczesnych moto.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |