![]() |
styki w larsonie do naszych pomp
|
heh i cena przystępna.... Brawo Rambo :Thumbs_Up:
|
ale jaja...
Jestesmy w domu:) Mikuni do piachu. |
czyli nowe styki plus płytka sterująca i nie będę musiał więcej pisać w temacie pompy :D tak samo jak dylemat zamiennika można będzie sobie wsadzić do buta :P bobrze, że temat regulatora nie upadł choć wygląda na to, że ostatnio znalazłem na niego sposób :(
|
Dokonale!!, dzięki za informacje. Dobrze że nie kupiłem tych styków za około 40 EURO...
Zamówiłem dwie sztuki styków w larsonie - choć w międzyczasie założyłem mikuni. Wszystko przez podnosa, który mnie skutecznie wyleczył z myślenia że zakładjąc mkuni kupiłem spokój do końca życia afri...Jednak po kilkuset km jest ok. |
Dla bedacych poza zasiegiem Larssona, po 18.99 Euro styki sa na wemoto.de. Jak kto woli, to ponad 50 Euro na jebaju :haha2:
ale ale! skad wziac magiczna PLYTKE ? ? ? |
To teraz będziemy testować ile wytrzymują membrany w pompie ;)
|
no mi już jedna membrana poszła, pompa działa OK ale chodzi non stop. I nic się nie dzieje :)
|
Dziś dzwoniłem do
Larsson Polska Sp. z o.o. ul. Narwicka 21, 80-557 Gdańsk tel. 58/ 341 09 00 Dziś dotarła do nich partia styków do afrykańskich pomp. dziś wysłali do klientów - w tym 2 moje. |
Cytat:
PS U mnie działa ten link. (Spróbuj skopiować link a nie klikać na niego może pomoże) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |