![]() |
Held matusa - opinie
Jako ze robi sie juz coraz zimniej a nie dla wszystkich oznacza to koniec sezonu musze kupic jakas kurtke
Wpadla mi dzis w oko matusa helda ale jestem na maxa zielony :dizzy: Prosze o opinie... http://www.allegro.pl/item740531161_...ka_gratis.html |
takiej sobie nie kupuj :)
|
Kuba a dlaczego nie kupowac ?
Ludziska nie piszcie tak gromko bo czytac nie nadazam :D |
membrama reissa. fujjjj :Thumbs_Down: dalej nie czytałem. Marka typu BF, niby spoko ale nie zaufałbym :Sarcastic:
|
Warto zaoszczedzic i kupic w Niemcowni Rukke Allroad (gore i wszystko po bozemu)
Teraz sa promocje koncosezonowe i wyrwiesz taka za 2,1 k plz z przesylka. Przynajmniej ja tak zrobilem. Mowisz ze robi sie zimno.... nie zauwazylem |
Chlopaki ograniczony fundusz niestety mam tak do 700zl wiec super bajerow mi nie proponujcie :vis:
Co jest z ta membrana reissa nie tak ? nie orientuje sie ktos czy jest ona w podpince, czy mozna ja odpiac czy tez na stale w kurtce ? |
http://www.allegro.pl/item772646974_..._gore_tex.html
jeśli używka to nie problem, poszedł bym w kierunku goretexu oczywiście :Thumbs_Up: rukka za 2000zł generalnie niczym się od tego nie różni, poza marża za marke :) |
Jednak wolalbym nowke bo co nowe to nowe A kurtke z gore-texu mam jako ubranie robocze i do tego w camo hehe i powiem ze jakiejs super rewelacji nie ma ;) Z ta reissa co jest nie tak ? puszcza wode, wiatr, nie oddycha czy jak ?
|
Nie ma kurtek z goretexu. Są kurtki na membranie goretex. Jak jest sprawna, to jest super. Jak ktoś prał w pralce i proszku do prania to już pozamiatane. Reissa to jej jeden z najtańszych odpowiedników
|
Ci co kombinują z różnymi membranami,...... oczywiście że każda działa tylko pozostaje pytanie jak szybko puści wodę.
Przykładowo dobra po tygodniu czy dwóch non stop ulewy a te kiepskie po godzinie, inna kwestią jest czas eksploatacji dobra działa np 2-3 lata a te kiepskie max 1 sezon. I tym się różnią między sobą produkty. Doświadczyłem na sobie zakupów oszczędnościowych dlatego teraz wolę uzbierać kasę ale tandety nie kupować. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |