![]() |
Klim aggressor cool -1.0
Czy ktoś używa/używał tych ciuchów chłodzących od Klim ?
https://klim-polska.pl/product/aggre...irt-chlodzacy/ Pieniądz niemały.. Czy to warto ? Czy to faktycznie chłodzi ? |
Miałem kiedyś coolmaxa w kurtce i widziałem całe Zero różnicy :D
Chcesz chłodek to moczysz termoaktywną warstwę wodą i na to ubierasz kurtkę. Wtedy chłodek jest i działa to nawet w srogie upały. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
Cytat:
|
Lepiej zainwestować w cienki zestaw merino od Emka, a jak w lato się gotujesz to kamizelka chłodząca.
|
Tam nawet gogle case kosztuje 460 zlociszy:dizzy:
|
ja kupiłem chłodzącą bielizne naszego Brubecka Cooler i chłodzi tyle co nic :)
powyżej 35 stopni nie m cudów, tylko woda i jej odparowywanie chłodzą. no ale klim tyle kosztyuje że to może jakiaś kosmiczna technologia i chłodzi? |
Z takich kosmicznych podpinek itd to polecam Outlast. To naprawdę robi to co ma robić.
Chciałbym kiedyś mieć nie za gruba kurtkę goretex z podpinka z outlastu jak mam w starenkim uvexie transworld. W upał chlodno a w chłody w sam raz. Cuda. |
mam też bieliznę Oulast od firmy Rukka i powiem tak, najlepiej to działa ze wszystkich tych coolerów ale nie powiedziałbym zeby specjalnie chłodziło, bardziej raczej nie grzeje w upale :) no ale to juz coś, weiadro wody na głowe i jest naturalna klima.
|
Cytat:
Kupiłem jakieś merino nie tanie, ale tak mnie gryzło w dupę, że wróciłem do Outlasta. |
niebieska Rukka - hehehe :D kupiłem za 150złych Rukkę AIR GoreTex na olx w idealnym stanie - szukam jeszcze jednej jak mam być szczery :D
z Outlastem latem jest tak, że właśnie 'niegrzeje' jak napisano. Dobry to materiał jest, anem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |