![]() |
[P] Jezioro Garda
Cześć. Jadę (Puszką osobową) na=d jezioro Garda w lipcu pod namiot, z młodymi (6 i 2 lata).
Dzięki :) |
Jak jedziesz z Wawy, przez Ostrawę, dalej na Brno, Wiedeń ( bokiem ) , Sankt Polten, Linz, Salzburg, Innsbruck, Brener i Garda to mogę ci podpowiedzieć które stacje, rastplazte itp mają dużo przestrzeni, jakieś zabawki ( zjeżdżalnie itp) dla dzieci, no co często jest atrakcją dla dzieciaków parkingi dla Tirów.
Jeżeli chodzi o Austrię to jest mało tzw. sieciowych budżetowych hoteli przy trasach. bardziej gasthausy. Ale też mogę coś poradzić. Za 100 euro w 4 osoby idzie się przespać. Zakładam, że namiot w tranzycie to odpada. |
Możesz założyć że jedziesz trasę elektrykiem i ładujesz się tylko AC :), wtedy będziesz miał zakładane przerwy
|
Mam nadzieję, że masz rezerwacjena kempingu nad Gardą ??
Termin lipiec sierpień to notoryczny brak miejsc nawet po namiot 2os. P.S. Temperatury wody w Gardzie nawet w wakacje w ch...j zimna :) |
Wejdz sobie do Asfinag i pod tym linkiem masz podane wg trasy miejsca do odpoczynku itd.
https://www.asfinag.at/parken-rasten...%22rs%22%5D%7D Nad Garda musisz miec rezerwacje, bo w wysokim sezonie jest ciezko z miejscem. Poza tym piekne miejsce do odpoczynku z rodzina. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:02. |