![]() |
Honda Transalp 600 moduły
Witam wszystkich,mam problem z modułem w trampku próbowałem go reanimować ale nic z tego nie wyszło, zakupiłem drugie z alli i też nie działają.Podpowiecie co zrobić?. Moduł przekładałem w miejsce uszkodzonego,obrotomierz działa, dlaczego te chinczyki nie działają? Może ktoś pomoże
|
Obrotek dziala wiec impuls wychodzi. Szukaj dalej - cewki, kable, fajki, swiece. Impuls do obrotka jest rownolegly do jednej z cewek a zdrowy trampek zapali na jeden gar. W trampkach modul daje napiecie a nie mase tak jak np. w TDM. Moze te chinole daja za niskie napiecie badz sa pradowo niewydolne.
|
Skoro pali na drugim garze na tym module z pierwszego to chyba nie kable,cewki,fajki , czytałem o zmostkowaniu pinow2i6 w chinolach ale zdjęcia nie były dostępne.Nie wiem kupić moduł z allegro?
Pomóżcie bo już nie mam sił do niego�� |
Jaki rocznik tego TA ? jest czujnik stopki bocznej ?
https://photos.google.com/share/AF1Q...g3VW1icFpjZ2ln te dwie strzałki to "masy " sprawdź w instalacji czy jest podłączone do minusa ? |
Cytat:
|
Czujnika stopki bocznej nie ma, znajomy go pprzelutowal
|
weź to zaprowadź do jakiegoś serwisu albo kup to co honda chciała aby tam było.
taka moja porada na temat wycierania d..y szkłem. |
Padnięty moduł to MM9 CI529
|
Napisz do Cyklo Moto Elektryk Warszawa
|
Ok dzięki
Dziękuję napisałem czekam na odp. A czy można ten mój padnięty moduł zamienić na inny ?? Szukałem zamienników i nic nie znalazłem są podobne ale jednak inne numery |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |