![]() |
zawias przod 990SM 2011
1 Załącznik(ów)
yo!
niech ktos madry zerknie i wyrazi swoje zdanie bo chcialbym miec pewnosc, ze dobrze kombinuje. pacjent KTM 990SM 2011 i zagadka z przednia laga: https://youtu.be/lSVyjbBCVvY?feature=shared dzieki za rzeczowa pomoc p.s. czesc jako taka samodzielnie nie wystepuje na rozkladowce |
Nie wiem czy jestem mądrzejszy ale rozbierałem to dwa razy; raz wp48 od advęczera i raz wp43 od 640 enduro i za żadnym razem nic więcej tam nie wypadało tylko rurka, fakt że o ile dobrze pamiętam rurka chyba trochę wystawała.
pozdr |
1 Załącznik(ów)
wg manuala rurka ma wystawac na 5mm i sprezynowac przy nacisku. ta wpada do konca i jest na sztywno. nic nie sprezynuje.
|
To wygląda jakby nasi tam byli i zgubili.
|
Dla mnie też wszystko wskazuje że tego zaworka brak ale nie mając tego w rękach ciężko jednoznacznie stwierdzić
|
W drugiej ladze też nie ma?
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
mam gnoja! byl tak zalepiony szlamem i brudem, ze zupelnie sie wkleil w gniazdo i nie pracowal. nie mial prawa tak jak powinien swobodnie wypasc. teraz jest jak trzeba tj. pelne 33 klikniecia
|
Rozumiem że nie wystawało te 5mm, bo się wcisnął w brud i sprężyna nie dała rady go wypchnąć?
No niezły był rebus. |
Ile to miało nalotu od ostatniego serwisu, że takie zabetonowane?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |