![]() |
Tydzień w Andaluzji CRF300 + T7, grudzień, start/finisz: Malaga
Co polecacie? Robić Andaluzyjską pętlę TET wbijając się na trasę na północ od Malagi i cisnąć na zachód (Kadyks/Sewilla)? A może wprost przeciwnie, na wschód (Motril/Granada)? Czy może olać TET i cisnąć na azymut? Jeśli na azymut to robić jakąś pętlę czy zbazować się gdzieś i eksplorować okolice? Bagaż minimalny, noclegi na kwaterach. Jakiś tam zarys planu mam ale nie wykluczam zmiany koncepcji o 180 stopni więc jestem w stanie rozważyć każdą sugestię. Dajcie znać jak byście to widzieli. Z góry dzięki!
|
62 Załącznik(ów)
Zrobiłem dokładnie tak jak tłumnie radziliście 🤓
Przejechana większość andaluzyjskiej pętli TET plus trochę skoków w bok na azymut. Kilka(dziesiąt) sweet fotek poniżej. Gdyby ktoś się wybierał w region to służę skromnym ale zawsze jakimś doświadczeniem. |
Fajna wyprawa! Tyle, że tych rad nie widzę (chyba, że był inny wątek - nie śledziłem);)
P.S. Nie obraź się @Danny, ale (MOIM ZDANIEM) cała ta obróbka psuje Twoje fajne zdjęcia. |
Rad było zero więc miałem wolną rękę ;)
Próbowałem zrezygnować z nakładania tych filtrów na zdjęcia ale to jest silniejsze ode mnie :( |
Cytat:
|
Super. Zazdroszczę tej Hiszpanii. Kiedyś się tam może doturlam.
Pozdrowienia. |
Elegancko Panie Danny. :Thumbs_Up:
A co się temu Misiu wkręciło w łańcuch? https://africatwin.com.pl/attachment...1&d=1703780158 |
Ale widoczki :D :D :D
|
Pięknie:Thumbs_Up:
Nie męczył się z Tobą kolo na T7? |
Cytat:
Ja to się na takie ewentualności zabezpieczam poprzez wyebanie na amplitudy temperatur. 90% wyjazdu obrobiłem w jednym zestawie ciuchów, tylko drugiego dnia kiedy było ryzyko opadów to założyłem na górę deszczaka. A jak się każde kilka stopni celsjusza kontruje kolejną warstwą odzieży to się trzeba liczyć z wystąpieniem tego typu przygód. Na szczęście była to najpoważniejsza awaria która się nam przytrafiła :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |