![]() |
TET Bałkany 2024
Dzień dobry Wszystkim!
W mojej głowie narodził się pomysł na przyszły rok i prezentuje się następująco: https://i.ibb.co/GPN0RTK/405556147-3...b837640463.jpg TET'em przez Chorwację, Bośnię, Czarnogórę i Albanię. Do przejechania 2500 km więc raczej nie powinno być problemów :) Rozważałem jeszcze Grecki ale to raczej na kolejny sezon. Sam Grecki TET jest dosyć rozbudowany i liczy 4500 km więc zostawię sobie go na oddzielną wyprawę. Do Chorwacji planuję dojechać samochodem z motocyklem na przyczepce. Dalej już TET'em i później powrót na kołach do samochodu. Termin wstępnie chyba jakoś w czerwcu. Na ten moment mam jednego znajomego, który szykuje się jechać ze mną ale to jeszcze nic pewnego. Gdyby ktoś z Was miał chęć to zapraszam do przyłączenia się :) |
W ile tygodni planujesz to zrobić?
|
Cytat:
Polski TET (ten nowy, po aktualizacji) prawie cały bez dwóch nitek objechałem w tydzień. Wydaje mi się, że tutaj o połowę mniejszy dystans więc tydzień to z palcem w... kieszeni :D |
Cytat:
Miłego Ci życzę. |
Cytat:
Nie zamierzam gonić za wszelką cenę. Jeśli będzie tak jak mówisz to i dwa tyg. jestem w stanie zostać :) |
Widzę PBC na forum Afrykańskim.
Tenerą lecisz? Jakieś dwa lata temu byłem na tecie w Albanii. Sporo jeżdżę w terenie i żaden mi nie straszny, Ale po 100 km tamtego tetu miałem dość.. Pomijając ochy i achy to schody z kamieni niekiedy wielkości lodówki. No ale sam zobaczysz ,zawsze można zjechać na czarne. Też bym się wybrał ale zdecydowanie lżejszym niż tenera. Jak inne plany nie wypalą to się odezwę. |
Cytat:
|
Przeleć dalej----OD Mostaru w dół robi się piękniej-ciekawiej.
Zajrzyj do wątków Ponckiego-dużo wiadomości o Bałkanach. szerokiej drogi ciał |
Cytat:
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |