![]() |
Bixenon ma ktos?
Witam zazenowany marna moca swiatel postanowilem zmodernizowac oczy krolowej-wyglada spoko swieci mocno,przerabial ktos moze???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Dostałem światła od Huberta to sobie przerobiłem ;)
jeden taki Xenon świeci lepiej niż dwa światła afryczki ;) http://lh5.ggpht.com/_wUWgJpDbZ4k/Sb...6/DSC_9737.JPG jest z tym dużo roboty i przeróbek , ale czyżby miała być jeszcze jedna afryczka z wiejskimtiuningiem.pl :D |
Zasilanie zestawu xenon mam podlaczone bezposrednio z akumulatora,natomiast stare zasilanie zarowek podlaczone jest do sterownika ktory zalacza mi dlugie.Na ta chwile jestem zadowolony i licze na dluzsze zadowolenie z pracy palnikow.Wreszcie jadac w nocy cos widac.
|
tylko oślepiasz wszystkich musisz mieć soczewke
|
No nie mam soczewki a xenon mam w 2 lampach-troche obnizylem lustra i jak jade na swiatlach mijania to nie oslepiam przynajmniej tak twierdza ludzie ktorych o to pytalem-na dlugich to juz inna bajka...
|
OK, masz jakoś w miare pole świecenia wyrysowane na asflacie czy świeci wszędzie :D też się na tym zastanawiałem, bo kity na allegrosz tanie
|
Ja mam jedno oko od BMW:D E34 ma to to soczewkę.Świeci porządnie i nie wali innym po gałach.Jest to taki hetero;) xenon nie bi ale mi wystarczy długie tylko z jednej lampy.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |