![]() |
Zlot posiadaczy Hondy XRV (RD03-07A) l10-12 Maj 2024
4 Załącznik(ów)
Witam. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zrobienie imprezy w starym stylu dla posiadaczy starych afryk:at:
Post ma na celu zebrania informacji czy będą chetni żeby podjąć dalsze kroki związane z organizacją imprezy:umowa: TERMIN ZLOTU 10-12MAJ Termin zlotu 10-12 MAJ. Impreza zamknięta, spotkanie przeznaczone jest wyłącznie dla posiadaczy motocykli AT RD03-04-07(wszystkie modele) Miejsce spotkania: Pole kempingowe w miejscowości Osowiec-Twierdza (Podlasie) Koszt 25 PLN za jedną noc Spanie: namiot Z racji tego że pole jest własnością restauracji na miejscu będą dostępne ciepłe posiłki oraz alkohol. Zapewniamy ognisko oraz warunki bytowania "oll ekskiusmi" Proszę od teraz o wpisywanie się na liście osób( fajnie też jest że dopisujecie model afry) które są zainteresowane oraz będą mogły przyjechać na spotkanie. Lista pomoże nam w technicznym ogarnięciu pewnych spraw związanych z organizacją spotkania. Może też zachęci osoby niezdecydowane do przyjazdu |
2017 to już stara czy jeszcze nowa? ;)
|
1.Rakiet ( XRV )
2.Balon ( XRV ) |
Cytat:
|
Skandal i dyskryminacja ;) Ograniczanie wolności!
A tak serio to jak wyjdzie takie spotkanie Wam to foty będą jak z afrykańskich zlotów sprzed 15 lat :) Powodzenia! |
Cytat:
|
Mam starą XRV, ale silnik czeka na zrobienie, mogę czymś innym wpaść? ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |