![]() |
Łożyska główki ramy - coś polecacie??
Dzień dobry.
Rozglądam się za łożyskami główki ramy do CRF1000 z 2018. Macie jakieś doświadczenia z jakimiś markami dobieranymi po rozmiarze?? Nie mam do końca zaufania co do jakości sprzedawanych "gotowców" (kompletów AllBallsów, czy innych JMT) i myślałem nad dobraniem czegoś po rozmiarach. Kwestia tylko samych uszczelniaczy, bo prócz kompletów nigdzie nie widziałem w sprzedaży indywidualnie.:Sarcastic::Sarcastic: |
temat wałkowany milion razy - ostatnio tu:
https://africatwin.com.pl/showthread...ighlight=craft kup sobie w Larssonie zestaw: 736.02.08 i zyj dlugo i szczesliwie firmy, ktore wymieniles to tylko 'pakowacze'. Lidl nie produkuje sera białego Pilos a Biedronka kefiru Mleczna Dolina. jako fan nabialu szczerze Cie to tym zapewniam. |
Bardzo dziękuję za udzieloną pomoc.
I mam nadzieję, że za mocno nie nadwyrężyłem Twojego czasu na napisanie odpowiedzi.....a jeśli tak to solennie przepraszam :bow: |
Cytat:
|
Info o łożyskach był w temacie o tarczy, moze dlatego na niego nie trafiłem...dlatego przeprosiłem.
|
Ja chyba też bym nie znalazł.:) Kolego s2x czy mógłbyś wrzucić fotki z rozbiórki i wymiany łożysk?
Jeszcze prośba do Wszystkich: jeśli widzicie, że gdzieś moderator powinien coś przenieść/ zmienić/ skorygować, dajcie znać. :) |
Cytat:
Tylko im pomagam w kwestiach mechaniczno-technicznych i decyzję o umieszczeniu jakichkolwiek zdjęć ich własności muszę bezdyskusyjnie pozostawić im. |
takie rzeczy koniecznie nalezy robic w atestowanej komorze EMC i ze szmatka na tablicy rejestracyjnej :oldman:
|
Oczywiście.
Jak najbardziej tak. Zgadzam się z Tobą w 100%. Jak zwykle masz rację. |
"takie rzeczy koniecznie nalezy robic w atestowanej komorze EMC i ze szmatka na tablicy rejestracyjnej" :lol8:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |