![]() |
Sylwester z WIRowcami!!!!
Sylwester z WIRowcami!!!!
Witam wsiech serdecznie. W związku, że lubię wyzwania i chłopaków na motocyklach postanowiłam zorganizować pierwszego Sylwestra WIRowego. Liczę na to, że nie wszyscy z Was lecą w ciepłe kraje lub na Sylwester Marzeń w Zakopanem i zechcą wziąć udział w tym szaleństwie. Zapraszam do Gospody w Michałowie, cena balu (bardzo tanio zważywszy, że teraz wszystko drogo) 200 zł. Jadła pod korek, Dj. Niczego sobie, noclegi można rezerwować już http://www.zajazd-michalowo.pl/pl/noclegi.php ( przy rezerwacji określajcie czy ze śniadaniem czy bez). Pieniążki tradycyjnie wpłacać trzeba dla mnie. Atrakcji nie zabraknie. Szykujcie filcy w cekiny, fufajki w brokaty, petardy i kaliflorki w kieszeń i będziemy witać Nowy Rok!!! :blues: |
A w ogóle to chciałem bardzo podziękować za super imprezę i wspaniałe towarzystwo. I tej lasce co użyczyła mnie bezwiednie swojego kielicha a co ja dla niej później nowy załatwiłem. Dzięki! I polecam WiR'ową Sylwestrową bibkę za rok! PS. kulasy od tańczenia bolą a kaca zero hehe.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |