![]() |
Golfik
1 Załącznik(ów)
Kochani, przed chwilą dotarła do nas tragiczna i strasznie smutna informacja - nasz forumowy kolega, Golfik, nagle odszedł.
Ci, którzy bywali na zlotach znali go osobiście. Na Izi Meetingach Golfik zapewniał opiekę w nagłych sytuacjach, ponieważ był ratownikiem medycznym i niejeden z nas korzystał z Jego pomocy. Był bardzo sympatycznym, pogodnym, uczynnym i miłym człowiekiem, będzie nam Go bardzo brakowało... Przyczyna śmierci nie jest na chwilę obecną znana, wiemy tylko, że nie był to wypadek, Golfik odszedł w swoim mieszkaniu. R.I.P. Przyjacielu...[*][*][*] Załącznik 140291 |
;( Spoczywaj w Pokoju Golfik. Pamiętam Ciebie z IZIego. Kawał dobrego chłopa. Ech, brak słów. [ * ]
|
To był Gość i ten jego bidonik, Spoczywaj w Pokoju, nigdy Cie nie zapomnę!!![*][*][*].....
|
Nie wierzę...
Zawsze mogliśmy na niego liczyć na zlocie... |
RIP majster. Szerokości tam u góry...
Najszczersze kondolencje i życzenia siły w tych trudnych momentach dla rodziny i bliskich... |
Nie mialem okazji poznac Kolegi ale zawsze szkoda kiedy ktos tak mlody odchodzi z tego swiata. Najszczersze wyrazy wspolczucia dla bliskich.
|
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół.
|
Dlaczego? Odwieczne pytanie, na które nigdy nie znajdę odpowiedzi. Pomagają "chlopie" innym gdzie byś teraz nie był.
Kondolencje dla wszystkich, którzy znali Golfika. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Brak mi słów. Jeszcze jakiś czas temu śmiałem się.z nim na IM, że koszulkę mam opiętą i musimy razem schudnąć :( Nosz ku... To było przed momentem ...
RIP Golfiku! |
Szeroki drogi gdzieś tam gdzie teraz jesteś...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |