![]() |
2 Zlot posiadaczy Hondy XRV(RD03-07A,B,C,D...) Termin 23-25maj.
4 Zał±cznik(ów)
2 Zlot posiadaczy Hondy XRV.
Termin 23-25maj. Miejsce Baza Motocyklowa Malesowizna (Suwalszczyzna) Koszta Nocleg w budynku 70pln Pole namiotowe 40pln ¦niadanie 25pln Obiad danie plus zupa to ok 37 lub 39 złl Baza posiada swój personel który przygotowuje smaczne jedzenie z naturalnych produktów. Oczywi¶cie można przyjechać ze swoim wyzywieniem UWAGA Jest to spotkanie integracyjne posiadaczy motocykla Honda XRV RD03-07A(A,B,C...... :D ) Koszulkami zajmie się Stopa. Tradycyjnie też może jest kto¶ chętny żeby zrobić relacje ze swego wyjazdu Proszę o wstępn± listę osób zainteresowanych. Parę zdj |
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zd±żę, ale póki co AUTO) 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce) 8. Adagiio – 2 osoby – spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Afric± to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL |
Moderatorzy proszę poprawić tytuł tematu. W po¶piechu nie wpisałem daty:D
|
No i nie jeste¶ taki bee bee i,
Wojtek cacy,cacy do zobaczenia WSZYSTKIM |
Cytat:
|
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zd±żę, ale póki co AUTO) 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce) 8. Adagiio – 2 osoby – spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Afric± to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty ,budynek,jedzenie,koszujka XL. |
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zd±żę, ale póki co AUTO) 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce) 8. Adagiio – 2 osoby – spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Afric± to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) |
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zd±żę, ale póki co AUTO) 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce) 8. Adagiio – 2 osoby – spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Afric± to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. |
1. ja, jaaa (dawid8210)
2. Bałtrok 3. ArtiZet 4. Ramires - nocleg w pokoju. (może XRV jak zd±żę, ale póki co AUTO) 5. Ypsi 6. Kwintal 7. Chomik (nocleg budynek+ żarcie+Stopa w koszulce) 8. Adagiio – 2 osoby – spanie w budynku i wyżywienie. Nie ma srania po iglakach, przyjdę Afric± to będzie dla mnie rocznica 20 lat, w 2005 roku byłem na moim pierwszym spotkaniu Czarnuchów. 9. Zbyszek_africa nocleg, wyżywienie, koszulka XL 10. walenty 11. Kupek (budynek, full wyżywienie) 12. Jarczoq j.w. 13. ATomek -namiot, karmienie piersi±, ¶wieża koszula Wiem, że sam się nie zgłosi, ale może Chomik by zechciał poopowiadać o czarnym l±dzie? Chętnie bym posłuchał |
Termin mi nie pasuje, także może za rok.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |