![]() |
PL-Albania-Chorwacja-PL 2010
Tak dla zajudzenia tematu,
Szukam chętnych na traskę j.w.t. Termin do ustalenia Czas: min 2 tyg., co by coś zobaczyć. Dla chętnych mogę załatwić tracki przez pola minowe w Bośni :) |
Mały offtop:
Szczerze mówiąc to na samą Albanie 2 tygodnie to za mało :Sarcastic:(jeśli macie zamiar jezdzić po za asfaltami) |
Jaki termin przewidujesz ?
|
Całkowicie do ustalenia, dla mnie najlepiej wakacje.
|
Cytat:
Ja byłem w zeszłym roku i na 2 tyg - zobaczyłem raptem czym się je Bałkany i jakie to drogi ma Albania....za mało czasu trochę na zgłębienie tematu :Sarcastic: |
Panowie, nie twórzmy problemów ....
Jak dla mnie to możemy jechać na 2 miesiące. Ilu chętnych ?? Pozostańmy na 2 tygodniach z weekendami. Chyba że ktoś będzie chętny na dłużej. |
jaki termin planujesz?
|
Ja jadę do Albanii, koniec Maja. Głównie część północna góry. Chcę dojechać przez Macedonię a wracać MNE. Mam listę miejsc które chciałbym zobaczyć, ale bez planu bo trudno oszacować jak pójdzie na miejscu. Spanie namiot, co jakiś czas coś z wygodami. Ktoś chętny w tym terminie. Wakacje straszny skwar tam będzie, a wiosna podobno piękna
|
Pku - nie denerwuj się chopie bo zawałem to grozi :D Trza przemyśleć - ale jakbyś zrezygnował z Albanii to Chorwacjo - Rumunię może bym łyknął ;)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |