![]() |
Rumunia w czerwcu 2010
Po raz drugi pisze to samo ale tym razem postaram się bardziej rzeczowo.
Jest ktoś chętny? :haha2: |
czekamy na to "bardziej rzeczowo":-)
|
Tak czekamy...
|
..ktocopocozacokiedy??:lukacz:
|
Widzę, że chętnych coraz to więcej, dlatego opisze mój plan dokładniej.
A więc cel to Rumunia Data startu - w połowie Czerwca Czas do dyspozycji - dwa tygodnie (max) Opony - kostki Baza hotelowa - brak Prysznic - brak Konserwy - tak Dzida - tak Najepka - owszem tszoda - przede wszystkim Ilość miejsc - ograniczona Zdecydowanie solo Wszelkie uwagi, spostrzeżenia, prośby, pochlebstwa, pretensje, groźby, uszczypliwości i co tylko chcecie możecie zamieszczać w tym wątku. Uwaga wszystkim którym pasują podane kryteria i zgłoszą chęć wyjazdu, obwieszczam, że stają się współorganizatorami wyprawy. Nikt nie jest szefem, bossem guru i co tam jeszcze. A przy tym ja, w swojej skromnej osobie jestem jedynie pomysłodawcą i na tą chwilę jedynym zdeklarowanym uczestnikiem. hej! |
Jeśli dzidy w tym najwięcej i powiedzmy 80% to ofrołd to pewnie sobie nie odmówię :)
|
Więc jak, jest ktoś chętny?
Czas już ustalić dokładny termin:D Jak dla mnie to, pasiło by start 12-06 i powrót po dwudziestym drugim najprędzej:Thumbs_Up: |
no to się miniemy górą. (będę się rozglądał po połoninach). Ja w podobnym czasie będę się kręcił po Rumunii w towarzystwie tfu tfu chopperowym. Tak to jest, jak się ma starą ekipę, która poza tym, że genialnie robi najepki nie ma pojęcia do czego służy motocykl i na widok szutru mówi "o! droga się skończyła, wracamy na autostradę"
|
Coś się dzieje? Bo mam możliwość zmiany urlopu to akurat bym wskoczył w siodło.
|
No dzieje się, mam na myśli przygotowania do wyjazdu.
A dokąd? to wciąż wisi w powietrzu. Samemu nie uśmiecha mi się jechać... Brak zdecydowanych chętnych zmusza mnie do myślenia nad alternatywnym celem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |