![]() |
Islandia polaczenia promowe.
Jak w temacie:
-Czy sa polaczenia do Islandii z Norwegii? Znalazłem biuro podróży Maxima. Mają na stronie takie polaczenie ale w rzeczywistosci niet:( http://www.maxima.com.pl/t3/t3/index.php?id=471 -Gdzie kupowac bilety żeby było tanio? Z ciekawosci wstapilem do Orbisu na Brackiej i mi wycenili: Hanstholm- Syedisfiordur (czerwiec) 1 osoba + motur + kuszeta = 570 E w dwie strony = 2200 zł - Na stronie Symir Line sprawa wygląda tak: http://www.smyril-line.pl/index.php?str=islandia wysoki sezon to ( czerwiec-sierpień ) |
A kiedy dokladnie chcesz jechac i kiedy wracac?
|
Cytat:
|
Chomikus,nie porownujmy Tajlandii z Islandia.To inny wymiar i moj tausendsty post:rolleyes:
Na marginesie;planuje byc tam 4 tyg od 14 lipca wiec moze sie spotkamy... |
U mnie szczeliły trzy setki... Tylko Chomik tak nierówno;)
Islandia faktycznie droga na maxa ale ciężko to z czymś porównywać. Dominator jest tanszy od Afri, a oba motury jeżdżą:) Jeśli chodzi o termin to tak jak ci kiedyś pisałem Myku. Nie mam jeszcze konkret terminu. Liczę koszty, czytam relacja i się napalam:D Będzie kasa, będzie urlop, będzie wyprawa:oldman: |
U mnie jest na odwrot.Jest urlop,musi byc kasa,nie ma mowy o braku wyprawy!!!
A chomikiem sie nie przejmuj.On tak ma....ale jest kochany... A co do tych setek ....to znak..! |
Cytat:
Cytat:
|
Smyril-line plynie rowniez na wyspy owcze. Warto zwiedzic:)
Ja biore urlop od 2-11 lipca wiec jakbys sie zdecydowal i uderzyl akurat w tym terminie to mozna wybrac sie razem na podboj islandii. Z tym, ze ja jestem na miejscu. Jak cos to pisz:) Pozdro! |
Widzę, że coraz więcej osób zainteresowanych Islandią zaczyna się ujawniać. Teraz kolej na mnie, mam już w domu bilety na prom 6 i powrót 22 lipca. 14 dni na wyspie, jadę z żoną, planujemy zrobić kółko w kierunku przeciwnym do zegara + trochę interioru jak wystarczy czasu.
|
viadroman:Thumbs_Up:.Szukajcie czarnego roweru z czarnymi sakwami na czarnej drodze i zapraszam na mala czarna:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |