![]() |
Impreza w Szałasie nad Tanwią
Mimo, że nie jest to zaproszenie na imprezę ponieważ już się odbyła. Liczę na to, że towarzystwo, które za namową Maja przybyło do szałasu nie żałowało swojej decyzji. Na pewno zamówiliście tą pogodę.
Kiedy robimy następny tego typu wypad ? Dzięki za tak liczne przybycie. Proszę o zapodanie zdjęć w tym temacie lub na priva. Z góry dziękuję. |
|
Cytat:
|
|
Co to znaczy gr. lubelskiej - nie jestem aż tak bardzo w temacie.
|
Hej Głazio, choc dojechalem pozno, to wieczor nalezal do udanych, a dzien kolejny dzieki Bohunowi rowniez. Chetnie wpadne ponownie.
Co do grupy lubelskiej i innych wejdz w ustawienia a nastepnie w grupy uzytkownikow. Tam mozesz dodac sobie te grupy ktore chcesz widziec np. Pozdro. |
Na pewno nie zapomnę poinformować Maja lub tutejszych forumowiczów. Szkoda, że nie byliście wcześniej - jechała nas spora ekipa a byłaby jeszcze większa.
Imprezy w szałasie organizuję raz w roku albo i częściej - to zależy od wolnego czasu i chęci. W planie mam jeszcze jedną ale dopiero na jesień i chyba w innym miejscu. |
na PW osoby z którymi wstępnie rozmawiałem w szałasie o temacie dla nich interesującym dostaną informacje:) prosze o potwierdzenie!!!
|
oto moje foty http://picasaweb.google.com/awobialy...99267711125586
|
Dzięki za fotki - kto robił grupowe w kamieniołomie ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |