![]() |
Stonehenge [Czerwiec 2010]
Wybieram sie jutro do pn Walii.Chce wreszcie bratanka zobaczyc i pokazac mu jak wyglada motocykl bez rdzy :)Chce zahaczyc o Stonehenge.Jest tam ktos w okolicy,zeby napic sie kawy i zjesc jakies ciacho.Bede tam jutro popoludniu.Jak cos to sms-ujcie 004917624231751
ps.niestety nie krolewna,bo nie mam czasu na pierdoly,jak deptul z bajraszem.Jade t-rex-em |
A no jezdem... jezdem....
To ja tam sieje postrach wsrod dziewic i kur na wioskach, jakem Banditos ze Pniew;) Jeno mosci Myku w ten weekend wybieram sie na Babci Loli (czytaj; mojej pieknej Afri), na wyscigi 1/4 mili. Co by pokazac synom albionu jak Polska Jazda jezdzi. Polecam odwiedzic Silverstone, dyc Moto GP odbywac sie beda. Kto wii moze i my kupa swawolna sie tam wypuscim... Zdrowia Ps. wstep do Stonehange koszci ok 20 fenigow angielskich od lba! |
odp poszla na priv
|
Myku, jestem bardzo zainteresowany porządnymi fotami ze Stonehenge. Jeśli masz czym i byłbyś taki miły to zrobiłbyś dużo fotek z różnych kątów, okolicę, itd? Jest spora szansa, że będziemy w grze robili Stonehenge i takie niestandardowo pocztówkowe fotosy dokumentujące okolicę i układ głazów byłyby bardzo przydatne :-)
|
mam D80.postaram sie odwalic dobra robote.:Thumbs_Up:
ps.bajrasza i deptula nie bedzie ze mna wiec sa szanse na cos konkretnego:D |
Jest jeszcze jeden krąg w okolicy, można go nawet dotknać, z najbardziej "nawiedzonym" pubem na calusieńkiej wyspie. Zadzwonie jutro do kumpla, dowiem się gdzie.
Ciekawe są też te konie i fallusy na zboczach gór, też okolica. W piątek odpadam, motong w proszku u Tadka naprawiacza, w mondaj chętnie jeśli już będe miał Vke między girami, albo zapraszam na wieś do siebie. |
odp poszla na priv
wlasnie skonczylem pakowanie.pobudka o 5.00... |
Te konie na zboczach sa w okolicy Dover i Hythe jesli dobrze pamietam...
Co do fallusa to nic nie wiem;( Jeno kumie Myku fotki ladne i relacyjum po powrocie szykuj na forum! Polamania szprych... |
Ja w niedziele czaje sie na okolice breacon park walijskiego oraz devils bridge. Moze bedziesz gdzies w poblizu?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |