![]() |
Spotkania, Zjazdy, Zajazdy, Odwiedziny
no taki wątek sobie pozwoliłam założyć,
co by zmotywować Lejdiski do wycieczek w kierunkach północnych, południowych, wschodnich i zachodnich.... :) a jak już się któraś wyprawi to niech się chwali i montuje lokaleską ekipę na śmigankoooo!!!! ktoś w końcu wybiera się w wekend na półwysep co by pośmigać po pomorskich szutrach i zgłębiać tajniki windsurfingu ? pozdrufka Megi |
super idea! :Thumbs_Up:
to ja tylko pragnę dodać, iż kierunek Wawa może być atrakcyjny (wbrew pozorom.. ;)), gdyż zawsze na Was tu czeka: kimka w pokoju jogowym :o micha wegetariańskiego żarełka :o i cieplutki garaż :Thumbs_Up: Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie :D A z konkretów spotkaniowo-wyjazdowych: 1. czy ktoś może nagrał nasz Kwidzyn? :confused: 2. czy Gang Domin rozważa przyjazd do Wawy na zbiorowe oglądanie (termin ustalimy wspólnie)? bo bez Was, to już nie to samo... :at: |
Cytat:
w końcu tego jeszcze nie robiłam:rules: pozdr. serdecznie:) |
:):):)
melduję obecność 27.VI -4 VII w szałasie na Półwyspie Helskim, przez moment będzie mi towarzyszyć Ola:blues:. Jeśli jakiś zaprzyjaźniony Lejdis nas odwiedzi - frajda będzie przeogromna! :Sun: :beer::lc8:(kontakt z nami w tym czasie wył. tel - plaża nie podłączona do net'u :mur::lol8:) |
[QUOTE=ucek;121128]... gdyż zawsze na Was tu czeka: kimka w pokoju jogowym :o micha wegetariańskiego żarełka :o i cieplutki garaż :Thumbs_Up:
Przewodnik po okolicznych krzaczoro-szutrach w pakiecie :D Ucek kusić to ty umiesz .... Co do Gangu Domin to jest to do przegadania ... i ustalenia jakiejś daty. W moim przypadku najwcześniejszy wolny weekend szykuje się na koniec sierpnia ... :at: a może by tak gdzieś w połowie drogi się spotkać ... Przyznam że jestem zauroczona terenami w Borach Tucholskich i pewnie będę starała się tak patrzeć na mapę by tam była "połowa" drogi :) |
mój Domi gotowy i chętny na każdy wyjazd :D gości też jak najbardziej przyjmę w gdyni ;)
Megi, Dona kiedy pasuje Wam nawiedzic Elutke na płw?? trza sie przejechac i troche dziewczyny pociagac po naszych trasach :at: |
A mi się urodziło w głowie coś takiego:
Weekend FEMduro No Fear Party :D:D:D Zrobimy kontynuację Kwidzyna, ale bez Mistrzostw Świata ;):D:haha2: za to będą 2 dni bardzo konketnego treningu. Zaklepujemy sobie dwa ostatnie weekendy sierpnia (jeszcze się dogadamy który wybierzemy), zostawiamy gachów i małżów z dzieciakami i teściami w chałupie (no chyba, że są niezbędni lub niezastąpieni.. :p), pakujemy się na motki (lub motki na pakę :D) i wybywamy do miłego, przyjaznego nam wielce zakątka na Warmii (wszystkim blisko, no.. może poza Południowcami.. :o), tam luzujemy się mentalnie i robimy to, w czym jesteśmy naprawdę świetne: bawimy się do upadłego, wygłupiamy, dystansujemy, cieszymy z każdej minutki w terenie, teren ten ryjemy ile się da, generujemy FEMdurowy, różowy prestiż, oglądamy wszystkie filmiki z nami, zdjecia z nami, relacje z nami, ALE przede wszystkim:oldman:: robimy podstawy teoretyczne (know how! :dizzy:), zadajemy pierdylion pińcet pytań o wszystko, w jeździe nastawiamy się na maksa na naukę (krótkie próby ustawione pod konkretne problemy), i przelotki (żeby ćwiczyć w praktyce wszystkie elementy oraz by nacieszyć oko ładnymi widoczkami, bo coś z tego życia trzeba mieć! :D) Mam nadzieję, że to ciekawa propozycja. Jeśli brzmi dla Was interesująco, to mogę zacząć knuć.. ;):devil::rules: |
A jakbym chciała, to musze brode golić....siostry ??? Tak pytam, czy to jest niefem closed ?
|
Ucusiu, jesteś zachęcająca :D :drif:
Twój pomysł jest zaje....biaszczy... do tego czasu albo wygram te 100 tysi w Radiu Zet albo w totka i na pewno będę mogła kupić jakiegoś malucha do "noszenia" takiego pampersa jak ja :haha2:a jak nic kurwa nie wygram to i tak pojadę z Wami na weekend choćby na mojej cebuli... pomimo, że od cebuli ponoć się kuli... :D W każdym razie rezerwuję sobie taki weekend... nareszcie babskie spotkanie... może zorganizujemy sobie naukę makijażu, malowania pazurów, robienia masażu (chyba Elutka skończyła jakiś zaawansowany kurs :p ) i tych innych damskich przyjemności... :D To byłoby na pohybel temu co po takim naszym wyjeździe mogą oczekiwać Panowie he he he... Tak czy inaczej jestem za!!! tzn 3XTAK Pozdro Maciuś |
Cytat:
A może Curie-Skłodowska też przyjedzie?! :haha2::haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |