![]() |
Trasa Tyrawa - planujemy na 19 września
1 Załącznik(ów)
Załącznik 14821
http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl...8,2.469177&z=9 Marzy mi się taki Adwenczer rajd... Mam ochotę :drif: na przejechanie powyższej trasy, w całości lub części. Jaka jest jej łączna długość, oraz ile trzeba mieć czasu na jej przejechanie. Czy może ktoś udzielić mi informacji odnośnie stopnia trudności oraz ewentualnych niespodzianek (wtedy to już nie będą niespodzianki) na które warto się przygotować. A może, ktoś też ma ochotę ... |
Trasa do przejechania z plecaczkiem aczkolwiek nie polecam :) Da się zrobić w jeden dzień ale w małej grupie. Długość to jak pamiętam nieco ponad 300 km.
|
A jakie masz opony założone? Jeżeli szosówki i jedziesz sam to dnia może Ci braknąć :)
|
ja powiem tak:
nie wiem jak jechałem bo kołatałem się za innymi :) ale trasa Off nie ma szans z pasażerem - chyba że to moja młodsza córcia :) ale trasa on - jaką nam zafundował Rysiek z Krosna miodzio , nawet arbatkę można było pić jesli nie była akurat winkli :) |
Też jechałem z plecaczkiem i potwierdzam słowa Puntka. Jeśli solo to można powalczyć, chociaż po ciągłych opadach deszczu to bym się mocno zastanowił, ale ja to żółtodziub jestem :)
|
Dasz rade , trzeba chcieć i próbować -tylko potrzebny pomocnik gps bo możesz się trochę błąkać ,-WARTO !!
|
Bez gepesa ani rusz.
W tą trase teraz na jesień z plecakiem ani rusz. Najlepiej jak posuszone z deka, są takie ze trzy miejsca pelna dupa tak w sam raz na jakieś cross party. Jeżeli masz ochotę to poczekaj na wiosnę niewiem, wątpię czy bendziemy cos działać w Tyrawie. Jest mała szansa z mojej strony. Wiadomości: 320 km trasy widokowej pzrygotowanej prima sort. Zdrowia tam |
Zapisuje sie.
Ja moge od 18-22 wrzesnia w kazdy dzien,albo wszystkie po kolei z naciskiem na po wekendzie(20-22). |
Cytat:
Cytat:
|
W takim razie wstepnie umowmy sie na niedziele,19 go.
Czesc poodbnej trasy wokol baligrodu juz zrobilem,teraz z checia czesc bardziej zachodnia,bo jak koledzy zauwazyli,w jeden dzien ciezko to przejechac,zwlaszcza,ze teraz blota duzo no i o 19 juz ciemno. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |