![]() |
Cytat:
|
Na Etiopię to już jest paru napalonych, wiec relacja dobrodzieju faktycznie potrzebna!
|
Jak możesz nie napisać kilku, góra kilkuset zdań na temat kraju, który u nas za wiele nie gościł :)? Co jest w Etiopii :D?
|
Bo postanowiłem że tym razem zamiast relacji przygotuję wykład w swoim mieście na temat aspektów historycznych i kulturowych..
Nie wiem ilu Afrykańczyków byłoby tym zainteresowanych i nie wiem czy chce mi się to wszystko pisać :) Z pewnością przygotuję krótki przewodnik z wyjaśnieniem co i jak. Od razu mogę zacząć od najważniejszego- cena paliwka 11 Birr, gdzie 1 dolar=17 birr, czyli nie jest źle ;] |
piękne zdjęcia
|
Cytat:
|
Cytat:
Tyle samo co inne napoje, czyli 6-7 Birr. Ja wolałem to: http://img338.imageshack.us/img338/8540/dsc5398.jpg |
ŁAŁ! to dopiero egzotyka.
miałem kiedyś dobrą nauczycielkę angielskiego. Eileen wtedy już leciwa, spędziła dobre 10 jak nie 15 lat w Afryce i były to lata chyba tłuste dla Anglików tam... zapamiętałem z jej opowieści, jak mówiła, że Etiopczycy to najpiękniejszy naród Afryki. nie mam wielkiego porównania ale zdaje się, że kolejny raz miała rację. Śliczne fotki tak nawiasem Matjas |
Łotafakizdat?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:38. |