![]() |
Jak w tytule kupię sportowy filtr pow K&N. Jak komuś zalega na regale albo się znudził nowy lub używany do RD04:).
Jak wyczyszczę gaźniki i zrobię zynchronizację to wyjdzie pewnie tyle co i teraz:Thumbs_Up:. Ktoś miał do czynienia ze sportowymi dyszami? |
Kilku z Nas chciało mieć pare koni wiecej w AT. Kończyło się na skoku o 3 konie do przodu, kosztem sporego zużycia oleju i paliwa.
|
może się nie znam za bardzo, ale wydaje mi się że ów filtr nie ma spełniac roli podnoszenia koni, lecz raczej jako bardziej udogodnienie w formie obsługi,np. zapylenie- szybkie przepranie i dalej dzida, zamoczenie - wyciśnięcie i dalej dzida, i tak w każdych warunkach :). Sama przepuszczalnośc powietrza przez silnik powinna byc zakończona bynajmniej przez jakiś przelotowy komin- ale już nie pamiętam co ma Łysy.
|
Cytat:
|
no mam nówkę ale za ile oddać?:dizzy:
|
Temat zamknięty czekam na przesyłkę i 1,5KM WIĘCEJ:haha2::haha2::haha2:
|
Cytat:
|
To samo powiedział mi facet który się zna na motocyklach.
Dlatego nie odważyłem się do dziś założyć. Leży więc i nabiera wartości muzealnej... |
Jest tylko jeden sens wkladania tego. Znajduje się w Himalajach. na wysokosci okolo 5000 m n p m
|
Cytat:
Wszystkie sposoby zwiększające moc wpływają negatywnie na silnik i przeniesienie napędu. Przy większej mocy poddany jest większym przeciążeniom co wpływa negatywnie na jego żywotność. Afryka ma trwałą jednostkę napędową która zniesie bardzo wiele. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |