![]() |
Zbroja enduro dla kobiety.
Siedzieliśmy sobie nad mapami i atlasami, planowaliśmy naszą następną wyprawę (Turcja), i tak pomiędzy jednym, a drugim łykiem ocieplacza, moja żona doszła do wniosku, że jednak jazda w zbroi pod kurtka, w miejsce oryginalnych ochraniaczy, ma sens:Thumbs_Up:.
Pytam więc, miłe panie, jaka zbroja będzie odpowiednia dla kobiety? Mam kupić typowo męską, dopasować rozmiar i gra gitara, czy szukać typowo damskiej, leżeli takie występują w naturze? A jeśli typowo męska, to która jest kobietom najbliższa? Dziękuje za podpowiedzi. |
Cytat:
Jeśli miseczka A to sie tu nie przechwalaj, że masz żonę która z tobą jeździ i kupuj męską. Jeśli B i większą to nie wiem...:( ja z kolei chciałem się tylko pochwalić, że wiem iż istnieje coś takiego jak miseczka A, B, C i cośtam... cośtam... |
Hmmm..było coś o tym już na forumie, ale teraz coś znaleść nie mogę.
Wiem, że AStars robi typowo damską, ale taką naprawdę Damską (patrz co Patiomek napisał ;) ). Elutka w takowej popyla. Część lejdisek lata w męskich lub nawet dziecięcych, przepraszam młodzieżowych. :D Nie ma za dużego wyboru damskich. :Sarcastic: |
Cytat:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2240&page=5x |
Zbroje dla Pań widziałem w ofercie inter cars koszt około 600 stówek
|
|
zona motocyklisty to przynajmniej D powinna miec
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: