![]() |
Slub Agnieszki i Bartka 21.czerwca 2008
1 Załącznik(ów)
Dnia 21 czerwca 2008 roku o godzinie 14.00 w Kościele Niepokalanego Serca N.M.P. w Częstochowie ul.Rozdolna 4 zostana połaczeni sakramentem Małżeństwa
Agnieszka Piur i Bartłomiej Jończyk Na uroczystość serdecznie zapraszamy naszych przyjaciół. Zbiórka: Częstochowa Mc.Donalds kierunek Warszawa godzina 12.00 - Przyjazd po mnie - Jedziemy porwać Panne Młodą - Slub w Kosciele ul. Rozdolna 4 - Zyczenia ( prosimy zamiast kwiatów zabrać misie najciekawsze zostawimy reszte przekarzemy do domu dziecka) - Parada Alejami na plac Biegańskiego - Grupowe Zdjecia - Przejazd do sali weselnej Słoneczny Brzeg - zawady gm. Popów - Wspólny szampan gosci weselnych i motocyklistów - Goscie weselni zostana a Was którzy bedą mogli zostać zapraszamy do Dziadówek gdzie będzie browar i kiełbacha z ogniska. Co do noclegów sa tam domki i pole namiotowe zabierzcie spiworki, karimatki i bawcie sie do rana Michał (Ogrodnik) 501457251 udzieli wsparcia oraz pomocy bedzie na miejscu. Zapraszamy Agnieszka i Bartek :) |
Pastor też dopóki się nie ożenił na motongu jeździł...
|
Z przyjemnoscia informuje, ze Bartek i Aga zareczyli sie w srodku "rzeki" na Saharze. A w podróż poślubną, na motocyklu oczywiście, jadą do Chin...
|
Yoyna. Why !!!?
|
Jak to why, jak to why ... przecież to naturalna kolej rzeczy.
REWELACJA !!! Będę na pewno :) Pozdrawiam |
a niech się żeni, co ma mieć lepiej niż ja (już żonaty :D )
|
jojna brawo.
nie słuchaj tych "zboczeńców" ;) rodzina to super sprawa nie mówiąc już o jego "efektach";) postaram się z całych sił dojechać. gratulacje i powodzenia w przygotowaniach. |
No to widzimy się w sobotę :rules::chleje::zdrufko:
|
a jedzie ktoś ze śląska i chce mnie zabrać na plecak?
|
Sie wie, że się przyjedzie!! Najlepszości!!!
:hello: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |