![]() |
Śruby a'la RD04 do plastików
Wybaczcie głupi w sumie temat ale:
- Czy śruby trzymające plastiki w RD04 (te z takimi pałąkami) nie wymagające śrubokręta podejdą do RD07a? Takie same średnice itp? - Jeśli tak, to czy są one o ogóle gdzieś jeszcze osiągalne? Bardzo mi się ten patent podoba, Cholernie praktyczny :) Edit: Czy to są w ogóle śruby czy jakieś zatrzaski? |
nie podejdą w 7 jest gwint (chyba) w 4 jest ślimak . po za tym cena za oryginał ( tylko takie na razie znalazłem ) tylko śrubki w hądzie 24 PLN :( :mur::dizzy:
|
Ha no właśnie tak mi przed chwilą przyszło do głowy, że to może nie być na zwykły gwint. Szkoda bo świetna sprawa. Zajechałem 3 śruby i myślałem, że coś takiego sobie wsadzę.
|
czosnek w Hondzie śruby do 07a chyba po 10zł także też nie za tanio
|
A zawleczkę za 25pln odpiąć może każdy na ulicy. Czujesz, paczkę w plecy być? My byśmy chcieli mieć śrubki...
|
To powiadasz, że gdzie parkujesz? ;)
No nic, trzeba będzie zainwestować w nowe śruby i lepszy śrubokręt. Echh.. a taką piękną wizję miałem. |
Nie przyglądałem się nigdy nowszym Afrykom, bo niby po co :), ale może dałbyś radę sobie przydychtować odpowiedni śtender do tego szprajcu zamiast nakrętki? Wtedy taki lochbajtel, którego dyskusja się tyczy, będzie rychtował i cel swój osiągniesz. I będzie krajcowany ciulajtung na dzielnicy, jak ta lala proszę Ciebie :).
|
Wężykiem Jasiu ???
|
Cytat:
|
Panowie ja zamieniłem oryginalne śruby na imbusowe ->stalowa podkładka -> gumowe podkładki z butli gazowej, klucz imbus od oryginalnego zestawu i paszoł. Rzeźba jak ta lala
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |