![]() |
RAJD PAŁUK II EDYCJA-30 kwietnia 2011r
Razem z Kogutem serdecznie zapraszam na II edycję rajdu Pałuk! Wszelkie info znajdziecie na naszej stronie : www.rajdpaluk.com.
Strona jest cały czas aktualizowana :-)Do zobaczenia na starcie! |
Czy ktoś, ... wróć ... ile maszyn leci ze śląska ??
|
Witam, czy ktoś leci na przyczepce z okolicy Nowego Tomyśla, Buku, Opalenicy?? Szkoda mi kostek na dojazd, a nie wiem czy będę miał czym przetransportować mojego LC4, może ktoś poleci na "pół-pusto" ? Chyba, że ktoś jedzie offem to się podpinam.
Pozdr |
Chyba trzeba będzie :at: szkoda tylko ze na Viaderku :mad:
|
Krzychu_ktm, ze ścisłej okolicy to nie lecę ale zawsze możemy się zgadać. Raczej na przyczepce. Ale offa nie wykluczam.
|
Lepi jestem za, możemy się dogadać bliżej terminu rajdu, bo jeszcze trochę zostało. Pozdr
|
Lepi, ja lecę ze ścisłej okolicy ;)
|
Wolo, a lecisz offem?
|
Słuchajcie wszyscy !! Mamy z kogutem prośbę do tych wszystkich uczestników rajdu pałuk którzy zarezerwowali już noclegi na mecie !! Wypowiedzcie się na forum :czy " właściciel ośrodka " kazał sobie wpłacać zaliczkę lub całą kwotę z góry--- czy też płatności miały być uregulowane na miejscu>??? Jest to dla nas baaardzo ważne ! Prosimy o poważne podejście do naszej prośby ! Chodzi o to , że "ów kierownik/właściciel " ośrodka jest chyba troszeczkę niepoważny. Sami mamy problemy ze skontaktowaniem się z nim i chodzi nam po głowie zmiana miejsca mety. Wszystko zależy od tego czy robiliście wpłaty !!?? Czekamy na wasze wypowiedzi!
Kogut i kwachu. |
Ja pewno tez się zjawie, bo akurat będę na urlopie, ale raczej będę leciał z trójwsi.....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |