![]() |
Zastępczy zbiornik paliwa
Przeszukałem dział paliwowy i nie znalazłem więc pytam uprzejmie. :)
Macie jakieś patenty na zrobienie tymczasowego zastępcy baku ( przydatne przy regulacji ), żeby nie wydawać 200 Plnów na orginalny? |
butelka po oleju do scotoilera
|
Przed chwilą pojawił się post od Kuby i zniknął.
Propozycja butelki po Ludwiku jest całkiem całkiem, bo ma nawet wypaśny zawór :). Myślę, żeby założyć na niego koszulkę termokurczliwą i do niej włożyć węża przezroczystego, a potem ładnie zgrzać 190 zyla w kieszeni. Polak Potrafi :D |
zwykły PET też da radę, tylko trzeba szczelnie wężyk usadowić w nakrętce
|
|
hmmm ja mam taką szprycę do odpowietrzania hamulców, a jak jeszcze się przyda do tego to już nie potrzebny jeden więcej gadget zajmujący miejsce w garażu.
Podpowiem, że strzykawka dostępna w aptece, za śmieszne pieniądze. No i idealnie pasuje w przewód paliwowy. |
ja zastosowałem w korku butelki pet wentylnicę rowerową.
|
Ja od lat za to stosuję zbiorniczek od C-360. Do nabycia w sklepach rolniczych.
http://www.farmexpert.pl/zbiornik_pl...9bc65daf1ee748 |
1 Załącznik(ów)
Wpadłem do megamarketu rolniczego Agroma i szalałem do upadłego, aż VISA zaczerwieniła się:
Zbiorniczek 4 Pln Wąż fi 8 mm 4 Pln Opaska na wąż 2,5 Razem do kupy 10,5 Pln Załącznik 18836 Powiedzcie moi mili czy przypadkiem nie przepłaciłem?????? :dizzy: A może na allllledrogo taniej???? :dizzy: |
Rychu przegiąłeś na całej linii :D
teraz to musisz zrobić w tym zbiorniczku choć jedną dziurę żeby wyjść z twarzą ;) bo wygląda to za profesjonalnie, prawie jak do BMW :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:50. |