![]() |
Koszulki z naszym logo
Ponieważ wyczerpał się zapas koszulek z naszym logo umiejscowionym na lewej piersi , plecach oraz z flagą Polski na prawym ramieniu , zapytuje czy znajdzie sie kilku chętnych na taka właśnie wersję odzienia ??
Pytanie rzuciłem do Jendrusa , ale wielkość zamówienia na pewno wpłynie na decyzję czy w ogóle warto brać się za produkcję i jaka będzie cena . Kolor czarne , białe i proszę o propozycję :Thumbs_Up:, może z długim rękawem:) . 1. wojtekm72 - szt. 10 w rożnym rozmiarze . |
1. wojtekm72 - szt. 10 w rożnym rozmiarze .
2. GrzesiekM - szt. 3 (lub więcej) w różnym rozmiarze |
2. GrzesiekM - szt. 3 (lub więcej) w różnym rozmiarze 3. kuras - szt 4 (biala,czarna i damska biala i czarna) |
Panowie, sa koszulki do wzięcia u Felkowskiego..Rozmiary L,XL,XXL,
Dzwonić ,pisac kupowac.. |
Cytat:
Np. koszulki w rozmiarze XXS i XS dla dzieci ma ktoś ?? Pomyślmy także o Naszych pociechach , po rajdzie na Podlasiu córa się obraziła że nie ma koszulki :Sarcastic: |
Felkowski oferuje:
Czarne Piaskowe 3XL---7-----0 XXL---są----są XL----są----są L ---brak----brak M----brak----7 S------brak----1 -------------------------------------------------------------------------------- 1. wojtekm72 - szt. 10 w rożnym rozmiarze . 2. GrzesiekM - szt. 3 (lub więcej) w różnym rozmiarze 3. kuras - szt 4 (biala,czarna i damska biala i czarna) 4. Robo- szt 3(czarna M) szt 1(biała M) |
Ja tez sie pisze. A dlugi rekaw to fajowa sprawa, i jeszcze jakby sie udalo znalesc jakis taki material "plastikowy oddychajcy" to bym slawil imie forum na wyprawach i na silce heehh
To jak z ta lista? |
Fantastyczna sprawa co by były do nabycia koszulki dla naszych pociech, a i dla siebie bym zamówił ze 3 szt.
|
Cytat:
Jestem ZA:Thumbs_Up: |
2. GrzesiekM - szt. 3 (lub więcej) w różnym rozmiarze 3. kuras - szt 4 (biala,czarna i damska biala i czarna) 4. Robo- szt 3(czarna M) szt 1(biała M) 5. zupka - szt 3 (2xL, 1xS - czarne) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04. |