![]() |
Zawias z LC8 w Afri
Wydaje mi się że już ktoś ma u siebie zawieszenie przełożone z LC8-ki.
Ile jest roboty z tą przekładką? Trzeba wymnieniać razem z półkami? Pytam o przód i tył, niedługo będe miał możliwość zakupu tych WP, ale kolo nie wie ile za to chce, a ja nie wiem czy się zdecyduje. Ile można za to dać, oba amory przejechane mają niewiele i napewno nic nie trzeba przy nich robić. |
na pewno razem z polkami, i na pewno to jest sporo roboty. I jeszcze dochodzi przednie koło. Jestem gotow to przecwiczyc wiec jesli bys nie nie decydowal na przód to daj znać.
|
Szefu zmienia zawias :D?
|
przez zime chetnie sie pobawie. A do tej zawiech produkują amortyzatory skretu Scotts performance. Poniewaz jestem gadzeciazem - to taki chcę.
|
wieczny , tak szefu zastanawia się nad Dakarowym zawiaskiem ;)
podos dam znaka jak już będzie coś wiadomo, narazie w niemcowni nie mają tego zawieszenia dla niego i musi czekać. |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Franz, czy ja dobrze widzę, że przód to 19" czy mi się tylko wydaje ...
|
Tylko wydaje
- White Power 48mm-Gabel einer KTM LC8 inklusive Gabelbrücken und Lenkererhöhung. Gabel voll eistellbar (Druckstufe, Zugstufe, Vorspannung) und extrem stabil. - KTM LC8 Vorderrad mit 300mm Doppelscheibebenbremsanlage. Wesentlich bessere Verzögerung als Original! http://www.africatwin.de/phpbb_x/ads_item.php?id=1573 |
cholewcia troche droga, mozna by lyknac i przelozyc... ale zeby ktos to odkupil za 14000
to zawias wychodzi 6000 :( |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |