![]() |
Maroko z lapanki II - relacja [2011]
Nie chcialem pisac tej relacji, ale okazalo sie ze koledzy mieli przeswiadczenie iz maja to w cenie wyjazdu i domagaja sie uwiecznienia.
W imprezie udzial wzieli: Lepi, ktm 690 funkiel nowka niesmigana w terenie ;) Dave, ktm 640 Adv w czasie polowicznego rozpadu Bart, Africa Twin - nasza wyjazdowa Enigma Piter, KTM 990 - funkiel nowka na gwarancji Yacman, KTM 990 - funkiel nowka tuz po gwarancji Newrom, DRZ - pierwsze kroki w Afryce Steve, DR 650SE - adoptowany przez forum kangur - po raz pierwszy w Afryce Waldek, Africa Twin - po raz kolejny w Maroku Kristos - Jawa 350 w wersji Tramp, hard enduro i piszacy te slowa - babcia rd04. Poprzedni wlasciciel okreslal jej stan jako nienaganny... Patrzac na sprzety i doswiadczenie poszczegolnych osob mozna odniesc wrazenie, ze ekipa jest na tyle niejednorodna, ze nie mozna bedzie tego rozsadnie ogarnac. Z przyjemnoscia napisze, ze dla mnie byl to najfajniejszy z afrykanskich wyjazdow. Autorami zdjec z tej relacji sa rozni czlonkowie ekipy. Ja tylko dokonalem subiektywnego wyboru... Na "rybke", zamiast zdjec, wrzucam pokaz z dzialan warsztatowych przeprowadzonych podczas burzy piaskowej na odcinku Merzouga - Zagora. Rzecz dziala sie miedzy scianami jakiejs kasby w Tafraoute. Probowalismy sie ochronic przed piaskiem, ale nieco nam wpadlo do silnikow ;( :vis: <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/u0fYonU2ZPE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/2u004lKtL38" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Cd niewatpliwie nastapi. Uczestnicy wyjazdu sa mocno proszeni o wspieranie autora w poczynaniach dokumentacyjnych. PS. W relacji nie bedzie na razie polskich liter, bo zepsul mi sie prawy alt w laptopie. Klawiatura zamowiona, wiec pewnie sie pojawia ;) |
To do dzieła!!!!
|
Ja tam się domagam powtórki aczkolwiek niekoniecznie do Maroka, relacji mogą się domagać użyszkodnicy foruma przeświadczeni że mają to w cenie zrzuty :P
|
Te filmiki z operacją na otwartym sercu kojarzące się są
|
Czyżby było mało ciekawie skoro brak relacji?????
|
Było bardzo ciekawie :) Niestety ja nie mam daru 'lania wody' :(
|
Wiem, bo Bartek (z mojego wilidżu) zadowolny z wyjazdu.
Tak tylko podpuszczam. ;) |
noo, nareszcie ktoś zaczął tę opowieść, czekamy na zdjęcia i pisz dalej.............
|
Cytat:
|
Kristos, idzie Ci świetnie, dawaj dalej:Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |