![]() |
naklejka na motocykl
Witam.
Przepraszam, jesli taki watek już kiedyś był, ale nie jestem w stanie przejrzeć całego forum:) Chcialabym zapytac, jak wg Was wygladałaby idealna naklejka na motocykl? czy lubicie w ogóle naklejki na motocykl? Pojawił się u nas w Wydawnictwie pomysł stworzenia naklejki dla naszych fanów/ czytelników/ sympatyków, ale chcialibyśmy, by spełniał on własnie Wasze oczekiwania. Gdzie moglabym wiec o to zapytac, jak nie u naszych najliczniejszych prenumeratorów?:) Bede wdzieczna za wszelkie pomysły i sugestie:) Olga www.motovoyager.pl |
Najlepsza byłaby naklejka mocy ;) a na poważnie to mi podobają się naklejki dakar na szybę. Pozdrawiam
|
ferdek, dakary to ja bede robił poza tym redakcja nie wezmie na siebie (o ile dobrze jeszcze prawo autorskie pamietam) wykonanie znaku zastrzezonego mimo wszystko bo może ... podpasc mocno.
|
Może naklejka ADV ?
|
celowo nie powiedzialem o ADV bo juz szykuje pliki do drukarni :D
|
No to może naklejka PL (najlepiej jakaś mniejsza :>), znaczy dla mnie musi być użytkowa żebym ją nakleił :)
PS. wywalcie ze strony tego flesza i dajcie zwykly plik tekstowy - nie macie tam nic co uzasadniałoby utrudnianie życia flashem :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
A kupiłeś prenumeratę? :D |
Cytat:
|
Pismo ma się znakomicie, dziękuję:) i będzie tak dopóki podróżnicy będą nas wspierać swymi ciekawymi tekstami i zdjęciami z podróży. Pozdrawiam :-)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |