![]() |
Pirelli mt 90 S/T
Jakieś opinie na temat tych opon??
Jeżdżę 80/20 asfalt teren a mam takiego scorpiona z 2008 leżaka w cenie nowego mitasa 07 |
zajebista opona, na asfalcie przytrzesz podnózki. szutry, kamienie spoko. nawet troche piasku. byle nie bloto.
|
Dzięki.
Zakupiona, założona na przód, czekam na pogodę:D |
W Piemoncie widzialem je naprawde na ostrych i pochylych sciezkach.Rajdersi byli w pelni zadowolenia,a jak mi sie wydawalo to juz nie jedno przejechali.Jest jak Lepi mowi.Byle nie bloto :Thumbs_Up:
Cytat:
A MT21 to naprawde rewelacja.W terenie sa git a na asfalcie przecieralem butami asfalt.Jak dla mnie nie ma lepszych.Moi towarzysze mieli TKC i twierdzili,ze ich predzej sie scieraly... |
a ile wytrzymują takie oponki?;>
|
Nie powiem,bo mam je pierwszy raz.Ale na kazdym podlozu byly jak dla mnie OK.Na kamieniach,zedrzesz wszystko,ale faktycznie porownujac je z nowo zalozonymi TKC kolegow to wygladaly lepiej.A przejechalem w nich na podlaski z Wroclawia i z powrotem,potem Grodziec,off i nazad.Troche po niemcowni i trasy w Piemoncie.POza tym Dominik na ADV tez bardzo je chwalil i na Islandii byly swietne.
|
MT 21 po dwóch tysiącach po Mongolii wyglądały strasznie (ale ciągle "ogień z dupy"). Jednak zrobiły jeszcze trzy. Tyle, że już nie nadawały się na błoto. Ta opona ma "stożkowe" klocki. Im więcej zużyta tym mnie negatywnego profilu i wolniejsze zużywanie.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |